Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Najina principesa je včeraj prvič povedala za na kahlico Sem še vsa v Skratka ves ta čas(od 10 meseca) sem jo namreč dajala na kahlico po občutku. In večinoma sem jo ujela. Kakala je tako(vsaj kadar je bila doma) vedno v kahlico. Prej pa ni povedala, da jo kakat. Le ko je bil kup narejen je začela čebljati ka-ka.Včeraj pa sta se z očijem nekaj špilala na tleh, nakar je zvlekla žabice do kolen. Ko sva jo vpršala če jo kakat, je začela ka-ka govoriti. Ko sva ji dala kahlico se je res pokakala. No zdej je pa na vrsti še lulanje Ta bo mal težja.
RE: Prvič povedala za na kahlico 16.1.2006 15:47:42
Jančika_
Lepo! Mi bomo po moje na kako tako razodetje čakali še kako leto . Ga vprašam, če je kakal, pa strumno odkima, obenem pa smrdi do neba. In ga to sploh ne moti - če ga ne bi zavohala, bi lahko bil še par ur posran, pa se sploh ne bi vznemirjal.
RE: Prvič povedala za na kahlico 16.1.2006 17:33:57
Pupica
Srečo imamo le v tem, da Tia izredno moško sedi na kahli. Samo da ima čtivo za brat (kako debelo slikanico)pa je sploh ne moti da sedi po pol ure na kahli