Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Je kr obilen trebuh!! Pa vse kile sm pridelala v 5. in 6. mesecu zdej grem pa po kilco na na mesec gor. No, pa še rodil bomo kmal tko da upam da nam šla čez 70kg!!!

, ker jih bo do konca sigurno še kar precej. Prvič sem se do 34. tedna zredila 8 kg, do konca pa še 9
, skupaj torej 17 kilc. Pa ni bilo nobene vode ali kaj podobnega. Pa tudi polno dojenje mi ni špehca stopilo, tako da sem se tam nekje 8-9 mesecev po porodu morala kar malce namatrat, da sem jih stran spravila.
Precej rekreacije, pa manj jest, pa adijo sladoled in tortice. No, v novo nosečnost sem tako štartala z eno kilco več kot prvič, upam pa da jih ne bom pridelala toliko kot prvič
.
! Me je razneslo ko
Tokrat nisem imela nobene diete pred zanositvijo in sklepam, da potem tudi telo ni ničesar "prinašalo not", zato se nisem posebno redila. Po moje.