Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Pa malce preverimo, kaj nasi malcki najraje "mlatijo".. Ce veste, da se mora nekega dne res konkretno najesti, kaj mu boste ponudili? Da bo zelodcek res poln..
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 23.1.2006 0:56:29
mamči
Ja, je pa več stvari. Nekje po vrsti: sadje, zelenjava, testenine, riž na vse načine, piščančje meso, govedina, mlečni izdelki (ni ravno ljubitelj, samo kakšen grisek), pa sladkarije (zadnje čase jih ima kr rad ), hitra hrana pa občasno - ma tud rad kakšen krompirček, "nagece", pa tiste razne Mc, ki jih jaz itak ne znam niti izgovorit ...
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 23.1.2006 8:27:02
iana
Mojadva imata najraje: 1. juho ( v kakršni koli obliki, ampak čez govejo z rezanci je pa ni ) 2. ribe ( meso pečenih belih rib ali ocvrte fileje bele ribe ) z ohrovtom/krompirjem ali s brokolijevim pirejem za prilogo
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 4.3.2006 22:53:57
india
Ojej, tu pa so moji "požeruhci" : - juhe, kakršnekoli - mleko in ml. izdelke, kosmiče - špinačo, blitvo, bučke, ,...skoraj vso zelenjavo, obožujejo solate - testenine s polivkami, predvsem s sirom - sadje od A do Ž - domače pecivo in pizze - ribe in ostalo morsko hrano
V bistvu imajo zelo radi VSO hrano, razen drobovine ( no, izjema so ledvičke).
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 5.3.2006 21:51:26
Anonimen
Moj sinko je vse,do sedaj,pa je star že 11 mesecev mi ni še nič zavrnil.vse popapa kar mu naredim. je veliki jedec,sam kaj ko se mu ne pozna,saj ima pri 11 mesecih komaj 9 kg
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 5.3.2006 22:03:36
Marogica
Jaz sem pač napisala, kaj NAJRAJE je, in ne kaj je na splošno, ker pri nas jesta oba vse. Če pa ga vprašaš, kaj ima najraje, je pa logično, da sladkarije, ki so pa vprašanje kvantitete,ki jo določi mama
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 30.4.2006 21:14:32
Anonimen
ni na voljo tistega kar najraje je, čeprov no ja.. pr ns bi bil vrstni red takole
1. mleko po flaši 2. umešano jajce (ni v anketi) 3. juhe (ni v anketi) 4. testenine z omako, piščančjim mesom 5. mlečni riž ali pa gres, skutke s sadjem 6. marmelada na kruhu 7. musli . .
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 30.4.2006 21:24:42
cmokec
Sladkarije so na prvem mestu, nato sledijo juhe, riž na sto načinov, testenine prav tako, od mesa prednjači piščančje meso, sadje in zelenjavo je pa bolj salbo. McDonalds-a pa ne pozna drugače, kot po sladoledu.
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 14.6.2006 22:48:39
KIRA
jaz ne morem izbrat samo 1 odgovora. naša ima rada vse vkriž - kar je po njenem pokusu. sladko in slano, pa kislo, vse križem. kaj naj označim???? priljubljene jedi nima konstantno. sedaj ko je sezona, ima najraje jagode. res ne vem kaj naj odkljukam. moralo bi bit možnih več odgovorov. našo je itak težavnonakrmit, ker je zelo neješča. za vsak obrok se pogajava.
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 15.6.2006 9:12:21
Anonimen
Naš zelo rad je zelenjavo:kumare narezane na kolobarje,slasko koruzo,fižol,surov grah.Sadje:nseh vrst razen ananasa in kivija. Testenine z in brez omake.
RE: Kaj najraje jedo vasi otroci? 15.6.2006 16:32:56
diva 4
Vse kar je mlečnega , juhe , čufti , čokolada , sladoled, makaroni-to so naljljubše stveri naše Ane , čeprav je vse.Edina stvar , ki je sploh ne je so hrenovke.