Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 8:24:40
L&F&B
Po pravici? Če bi bilo zadščenih tistih pet, šest zahtev, ki jih zahtevam od vzgojitelja, me ne bi zanimala njegova spolna usmeritev. Moram pa priznati, da sem zelo zahtevna in ne zaupam v varstvo otroka kar tako.
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 8:48:11
MarijaPo
Moja dva prijatelja (sta par) sta geja in ko se bo Evica rodila, jo bom valda kdaj tudi njima dala v varstvo, sta ena najbolj pedantnih in skrbnih ljudi, kar jih poznam.
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 9:07:32
Marogica
Kakšno vezo ima spolna usmerjenost z poućevanjem otrok? Po tej logiki heteroseksulane učiteljice/ićitelji tudi ne bi smeli poućevati, ker bi lahko kakšna ućiteljica zapeljala kakšnega dečka, ućitelj pa deklico. Kot je že rekla al bina, je večji problem, če je nekdo pedofil, takrat se je za bati. Dokler se ne dvomi v strokovno usposobljenost učiteljev, je meni vseeno, kdo bi mojega otroka poučeval. Vsak pa ima pravico do zasebnosti, ki se nas absolutno ne tiče, dokler ostane zasebnost in se s tem ne "nadleguje" drugih.
Tudi moj najboljši prijatelj je gej in sem moja otroka že večkrat zaupala njemu in negovemu prijatelju. Še enkrat, za bat se je pedofilov.
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 10:44:41
Seven*
Mislim HAAALOOOO?? Kaksno pa je to vprasanje. Imam vsaj 5 prijateljev, ki so geji in za vsakega lahko trdim, da ima moralne vrednote boljs postimane kot kaksen heterseksualni moski. Isto velja za zenske.
Kaj pa koga briga s kom se dol daje v prostem casu. Se vedno je lahko dober ucitelj, dober vzgojitelj..
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 10:59:16
Taja Nagaja
Meni se tudi spolna usmerjenost ne zdi pomemben podatek. Je pa pomembno, da se dobro počuti v svoji koži, da se ne pusti obremenjevati od okolice. Ponavadi pa imajo takšni, ki lahko odkrito govorijo o svoji (isto)spolni usmerjenosti o sebi pozitivno mnenje in se ne obremenjujejo. Pa še otroci nimajo predsodkov, saj spoznajo, da smo drugačni in zato nič čudni ali manj vredni. Kar pa se tiče pedofilov... je pa druga zgodba.
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 11:03:21
Anonimen
bi.
Seven, saj je samo vprašala . Ni napisano, da je proti gejem pa tudi ne, kakšne moralne vrednote imajo. Če bi vprašala, če bi jih zaupale stricem in tetam, bi se tudi razkurile nekatere?
< Sporočilo je popravil URSKA -- 26.1.2006 11:10:23 >
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 11:28:16
nInAzWeRiNa
ja bi ker mislm da usmerjenost človeka nima tukej nobene veze in če ima nekdo drugačno še ne pomeni da je slab človek!Če pa sprašuješ ker te je strah da se bo tvoj otrok "naučil" biti gay ker ima tako vzgojo se motiš,ne da se nekoga naučiti kdo ga bo v življenju privlačil...velik prej bi z raznih vrtcev pometala razne nesramne,grobe in na sploh take nestrokovne osebe ki ne znajo ravnati z otroci in ki sploh ne vem kako in zakaj so se tam znašle... Lp.,nina
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 11:41:31
Seven*
Urska, saj se nisem razjezla na Tehnofila osebno!! Samo vprasanje, ki je ze nekajkrat prezveceno me jezi, ker vem, da obstajajo osebki, ki sodijo druge po njihovi spolni usmerjenosti. Nazalost.
Ce je izgledalo, da sem jezna na Tehnofila je to pomotoma in se opravicujem. Vidim namrec dosti depresivnih homoseksualcev, izgnanih od doma ipd. To mi je zalostno..
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 12:00:34
Anonimen
Jaz tudi poznam enega vzgojitelja, ki je gej. Mamice ga zelo hvalijo, v bistvu pravijo, da odnaša rit ostalim vzgojiteljicam, otroci pa so nori nanj. Ampak po mojem imajo s temi geji kot vzgojitelji in nasplošno s tem, da bi gej imel stik z moškim potomcem, bolj moški.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?