Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Dneve mislim, da ne bo pomote
, podnevi ko pa gre spat (zdaj hodi spat, ker ga navajam bolj rano vstajat in je potem koma) pa se včasih polula, večkrat pa ne. Vendar ko se polula v spanju se potem tudi zbudi in je takšen jok, in mi razlaga kako ga buba lulek....ja kaj naj potem, ga samo lahko potolažim, da je ok.

Sploh ne vem kaj se dogaja. Upam, da samo kakšno prehodno obdobje spet. KAko pa kaj vaši?
kot bi jaz pisala. Ana ima totalno gluha ušesa. Se mi zdi, da tudi samo penim nanjo, ona pa nič
. Moramo prav pazit, da se pred njo zadržimo, ker vse pobere.
). Pač brezveze.
, tako da res nisem na tekočem kaj se z vsemi dogaja. No, glede "problemov" iz te zadnje strani pa pri nas nič ne zaostajamo.
). Potem pa smo prišli not (prvič je bil bolj kaos, ker so prenavljali), no zdaj drugič pa se je ona pogovarjala z mano, moj
in Aleks pa sta se igrala s traktorji (naloži pred prihodom otroka igračke na posebno mizico). Potem pa smo zobke pokazali škratu (najprej mami, ker ni videl kje je škrat). No ati je šel z njim na stol potem pa sta pokazala zobke še škratu in zobozdravnici. Nakar so padli štempljčki po rokah in en kup pobarvank mojstra Mihe in traktorjev. Pa obljubil je, da bo pridno umival zobe in da še pride.