Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
A ima kdo izkušnje s plezanjem? Naša 5-letnica si namreč neizmerno želi plezati po umetni steni, ampak sploh ne vem, če je to primerno za tako majne otroke. Ima kdo mogoče izkušnje s tem?
Petletniki brez težav plezajo po umetni steni, pa tudi nekatera plezališča so primerna za obisek z otroki. Če ste iz Orehove vasi pri Mariboru se je najbolje obrniti po nasvet na PD AO Kozjak Maribor in sicer direktno na načelnika šole športnega plezanja:
Dodatne informacije? Andrej Grmovšek, načelnik ŠPS APD Kozjak Maribor, GSM 041/785-308, e-naslov: andrej.grmovsek@kozjak.org
Jaz imam strica, ki je inštruktor plezanja in je treniral od svoje žene hčerko iz prvega zakona že od njenih dopolnjenih 4 let... In v osnovni šoli, kjer je profesor tudi trenira že kar prvaše(6 let) In mali full uživajo. Po moje je otrokom full fajn tisto vzpenjanje, pa padanje, ...Tako sproščanje energije je..
Vidja, 5 letniki zagotovo že obvladajo. Tudi 4 letnike so veliko naučili, pa so bili na steni le nekaj ur. Sploh pa, če si deklica želi to početi! Veliko uspeha!
Moja hči je začela plezati pri komaj dopolnjenih 5-ih letih, v AO Kranj. In pleza še vedno, 2 x tedensko po 1,5 ure. In seveda zelo uživa. Toplo priporočam!