Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
pada

!
helou od mene!
. pridno pisite, da bom imela kaj brat,.. vsaj to...
, velik/a je 3,5 cm in
veselo utripa.
obema. Pritisk, kot ga imaš ti gaya je pa skoraj po učbeniku idealen. Tako, da brez skrbi in le tako naprej.
, pa bom že preživela, saj je samo še dobrih 14 dni, pol pa gremo v 2 trimesečje, ker pokaš od energije in dobrega počutja,....
PDP:18.10.06
malce na dvorišče...
, tako bi spala, pa ne morem... Pa trebušček se mi že malo pozna, zredila sem se za 3 kg, pa niti ne jem več kot ponavadi
, uživam še zdanji teden doma, kajti s ponedeljkom šibam nazaj v službo,.. saj po eni strani sem ful vesela ker pogrešam sodelavke, po drugi me je pa groza, kajti kot sem že povedala mam šefico "k nima vse kure na štangi" in imam slab občutek da si bova takoj v laseh,....
, punce kaj se javite