Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ampak ker sem se toliko najedla jagod (blizu doma imam vrtnarijo, kjer gojijo jagode) in češenj (v Mercatorju jih prodajajo, so zelo dobre in niti ne tako drage)...
, no saj ni nič hudega, samo noge sem mela zjutraj zaotečene in to ful, kot dva krofka, da nisem spravla nobenoh ćčevljev gor. Tko da mi ni preostalo drugega kot da se uležem nazaj in čakam da mine
...
zvečer pri tv pojedla celo banjico
z nekaj sadja. Pa ne vsak pol
Sta bili res zlati. Koliko stvari... pa vsa okna, radiatorji, cevi pa letvice z barvami namazane. Vse zavese, prte in ostale cunje oprat
.... no pa saj tako še ni konca. Danes me čaka kopalnica. Včeraj sem začela z omaricami in zlaganjem stvari, danes mi ostanejo še banja, umivalnik, bide in ploščice ... uf se mi zdi, da mi kar zmanjka časa, da bi se ukvarjala s svojo
. No opazim pa že, da je moj buši cela
. Vsako jutro malce večja. In komaj čakam, da naslednji petek na pregledu spet vidim najinega
.
,
). Drugače pa naš-a
vsake tolk časa.
. komi čakam da zaležem po kosilu.se mi spi.skip:sem jaz prav vesela da dežuje,mi tko paše!!mal svežga zraka. vava: pridna! nama je ostala za prenovo le dnevna in predsoba.joj me je kr strah vsega razbijanja.dobr da se lohk k mami zatečem.
. Toda vse sem pripravljena narest, da se to popravi.
ali
? jaz ne vem, a bi vprašala, a ne bi?
(danes sem ponovno zaspala na kavču in spala do 11 zjutraj)
,...
- že vidim, da bo tale mali moj
!
.
lepo nosečnost, zdravega
. Zdaj ti res verjetno ni treba nič drugega, kot mirno nosečnost do konca, pa enega lepega zdravega dojenčka, ki ti bo vsak dan dal veliko veselja in ljubezni.
. Sem si nabavila Aventov spray, pa se pridno špricam, pa Nežo tudi moram