Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
najči...še tukaj....JESSSSSSSS!!!!! ful vesela za vaju!...a veš da bo oktoberček, tko kot moj!
živijo. evo me. v službi sem še 1x dobila potrditev!! beta hcg je bil 315(nevem kerih enot),normalno je od 0-15. tako da bom za wikend v 5 tednu. hvala vam za vse čestitke.zdaj sem na dopustu in se bom nalimala tu gor. če bo vse ok,bomo imeli oktoberčka.
Čestitke in lepo, mirno ter zdravo nosečnost Ti želim!!!!
Upam, da tudi sama ugledam po laparoskopiji - to je še zadnja preiskava pred IVF... Vse ostalo, s spermiogramom vred je bp.... Praviš, da si 1 mesec po laparo... mi je dalo upanja... Čarna