Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Janus trading v Planetu Tuš 22.2.2006 21:03:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Računalniška trgovina. Dražji so kot Comshop recimo.
|
|
|
|
|
RE: Janus trading v Planetu Tuš 22.2.2006 21:35:36
|
|
|
|
Anonimen
|
A poznaš pa najbrž ne nobvenega, ki bi tam delal, a? Prijateljica bi dala prošnjo tja... Aja, Jančika podpis!
|
|
|
|
|
RE: Janus trading v Planetu Tuš 22.2.2006 21:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz poznam šefa, če je to ta firma iz Kranja. Janus Trade. Kaj naj rečem? Zelo resen človek, zanesljiv, ni kr neki.
|
|
|
|
|
RE: Janus trading v Planetu Tuš 22.2.2006 21:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Splišni, to je ta firma? A potem je ql?
|
|
|
|
|
RE: Janus trading v Planetu Tuš 22.2.2006 22:03:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, po moje je resna firma. Saj so tudi eno priznanje mislim da lani prejeli, eno gazelo ali kaj za hitro rastoča podjetja. Če se šef v zadnjih petih letih ni kaj pokvaril, potem zna cenit pametne in delovne ljudi.
|
|
|
|
|
RE: Janus trading v Planetu Tuš 23.2.2006 7:26:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za info, bom posredovala naprej.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Materinski dan v prvem nadstropjuMedtem ko številne mame danes prejemajo objeme in risbice, nekatere materinski dan preživljajo ob inkubatorjih. V prvem ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?