|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KDAJ PIŠKOTKI Z JAJCEM?? 23.2.2006 17:15:28
|
|
|
|
tulip
|
Mi smo kupili Plasmon, ki imajo not gluten-pšenico in mleko, dala sem jih po 6mes... Problem nastane lahko z eventuelno alergijo, vendar po mojem po 6mes ne bi smelo biti panike. Saj se tudi rumenjak uvaja po 6 mes, vsaj tako tolmači pediatrinja...Ne vem, mi imamo 6,5mes in česa z jajcem še nismo jedli zaradi nagnjenosti k alergiji in problemov s kožo...
|
|
|
|
|
RE: KDAJ PIŠKOTKI Z JAJCEM?? 23.2.2006 18:29:38
|
|
|
|
sezam
|
Mislim, da ni problema, saj v en piškot pride relativno malo jajca. Jaz sem ji tud nekje po mesecu dal (Milupine), pa je blo vse OK.
|
|
|
RE: KDAJ PIŠKOTKI Z JAJCEM?? 24.2.2006 0:00:47
|
|
|
|
Suzi*
|
pri 6m začeli uvajat gosto hrano Pri 8m začeli s piškotki (Hipp) Mannerjeve piškotke papa od 9m naprej. So ful dobri. Imajo pa notri tudi med. Ampak kot je tudi sezam napisala, teh sestavin pride v piškotu ful malo, tako da po moje ni panike če mu daš.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšen je porodniški dopust v drugih državah?Upoštevati je treba, da se plačani porodniški dopust v mnogih državah deli na obdobje pred (nosečniški dopust) in po (po...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice.
пеперутка16
Je vaš otrok po začetku obiskovanja vrtca začel veliko pogosteje zbolevati?