Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, saj bo šlo. Mene tudi malo skrbi, kaj bo pokazal pregled drug teden, ker se zadnje čase res bašem s sladkarijami ... Ravno sem pojedla en krof, sem ga dobila gratis, ker sem nabavila toliko kruha - so ga začeli razvažati tu okoli, pa je en nov ponudnik in je imel akcijo ... Čisto svež kruh, še topel, mnjami!!!
... Jih imam pa še 5 do konca septembra

. Sicer pa se mi zdi, da študirava na podobnih smereh, ker mi je bila zadnjič zelo znana neka snov, ki si jo omenila. No, želim ti, da opraviš vse s tako lahkoto kot tega, bom držala pesti. Jaz sem se pri sebi že sprijaznila, da se bom na porodniški pač učila v prostih uricah (upam, da bom imela dovolj energije), ker do novembra več ni rokov - danes je bil zadnji, dvomim pa, da bom par dni pred porodom v stanju iti na izpit. Ah, bo že...
, ampak ali bi mi lahko katera malo izpisala koliko je kaj imela oz. ima v materinski knjižici napisano za S/F oz. razdalja simfiza (to je tisto ko vam z šiviljskim metrom trebuh izmeri
)
,
že kar malo dosti, ker on pa je sladkosned in sedaj mu jaz vse sladko popapcam... Delava zalogo kot bi nas živelo 15 v bajti...
jej kaj pa to spet pomeni? Meni ni nič rekel
rast. Te mere so čisto ok.
), pa pred naslednjim pregledom moram še enkrat dat- čeprav je bil rezultat OK.
,...
Se ful hitro odšteva... Danes sva napolnili s Tjašo ali Saro (se en moreva odločt za ime