Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Res da opreme ne rabim kupovat, še imam vse od Tine, bo pa potrebno celo garderobo, ker imam vse v roza
mi pa fantka dobimo
se je zbudil tak da letim. LP

in dobrodošli novi dve
mal zapravljala, sma šla naročit zavese za v sobico (takšne luštne s slončki), pol sva šla pa še mal v BC in mal brskala po cotkih, tko, da sva kupila en tak luštkan kompletek s copatki in kapico, pa še nekaj bodijev, pa švedske planice (
.
jezi, kr mi vsi pravjo, da se mi nosečnost skori nč ne pozna in da se nisem nič zredila... kaj pa naj, sej se silm jest pol me pa sam v želodcu še bolj tišči. Se pa tolažim, da moja G prav , da je z mojim
danes je bil dan zapravljanja za našo
, je rekla, da lahko za starševski dodatek oddam papirje šele po rojstvu
,... no, zdaj sem pa spet lačna
. Kot da bi mi bilo letanje po matičnih uradih takoj po rojstvu v veliko veselje in kot da takrat ne bi imela pametnejšega dela. Uf, še zdaj se mi dvigne pritisk, ko pomislim na to.
.
, ja, jaz bom hodila in hodila do onemoglosti