ema79
|
hoj,hoj,hoj JST SM BLA PA DANES ZADNJIČ V SLUŽBI!!!!!!!! Jutri zadnji dan dopusta pokoristim in se začne porodniška! Je blo kr mal hudo danes. Sem mal zakuske naredila pa smo tak fajn kolektiv, da mi je blo kr mal hudo! Ampak jutri se začnejo intenzivne zadnje priprave na prihod mojga dojenčkota (cunjce ipd.). Kupit moram še kozmetiko,peno za previjalno, ker mi jo je dragi sam naredu in pa pleničke. Aja, pa torbo zame moram še pripravit. Danes sem tudi imela pregled. CTG je ful lepi, je rekla G, kri mam super, vodo tudi, zaradi moje teže(16+) nič ni težila, je rekla da sploh ni panike. Dobila sem napotnico za porodnišnico, za prevoz z rešilcem, vse izvide mi je dala zraven, zdj pa še čakam na izvide od tokse in hepatitisa.Bila pa sem tudi pohvaljena, da sem zdržala do konca v službi. Naslednji pregled imam že naslednji torek in sedaj bodo tako pogosti. Komaj čakam, da se znebim trebuha. Eno vprašanje- ali je res boljše, če ti voda odteče doma, da pokličeš rešilca, kot pa da te kdo od tvojih pelje? Mejte se babe! Aja, krfjolca, ti si moj idol (zarad šole)!
|