urška76
|
Ojla ! Kok pridno regljate čez vikend. Se komaj skoz prebijem Mi smo bili pa v soboto na rojstnodnevnem pikniku, pa očitno naši mali ni preveč odgovarjal in me je non stop brcala v hrbet. Sem eneparkrat mislila, da imam popadke, tok me je usekal tam nekje v hrbtu. No potem se je pa ponoči umirila in sedaj mi spet premetava trebuh. Pa naš Miha me je presenetil v soboto zjutraj. Je plezal in se afnal po meni, pa me je z glavo zadel v brado in jaz sem seveda zastokala, pa ne je stisnil k meni in mi rekel oprosti, ter mi dal lubčka. Sem bila kar šokirana. Tega namreč še ni nikoli naredil. očito bo v vrtcu tud kaj pametnega pobral in ne samo lumparij. Punce, če ponoči ne morete spati se potrudite in ležite, tem čim maj hodite okoli. Da ne boste imele res probleme potem, ko boste rodile. Ok, sej če morate na wc pač morate, sam probajte iti v temi oz, čim manj razsvetlite stanovanje. Mi smo imeli v prve z Mihom kar srečo, upam, da bo tokrat tud tako. jaz bom mela tud za domov ene nosečniške hlače. Normalnih niti pod razno še ne bom mogla obleč. Punce pomislite, da trebuh raste devet mesecev in se potem ne more kar skrčit v treh dneh. Danes sem prinesla domov lupinco in ležalnik, zdaj pa čakata, da ju operem. Pa globinsko krtačo sem si sposodla pri naši mami, zdej mi mora še dragi blazino za košek dat iz omare, da jo presesam. Pa baldahin in obrobo za v postelco moram še zlikat, potem imam pa skoraj vse že pripravljeno. Kako pa je danes s krfjolco? Upam, da jo bodo spusili domov, ker to pomeni, da bo njen še malo počakal. Punce pridne bodite in pazite nase in na svoje
|