Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

čudno, moral bi se videt plodek, ampak po moje, če ni nič kompliciral bo vse ok. Pri meni je govoril vse neke možne mere sestra je pa pisala, s tem, da sem 2x videla najino
, najprej zgleda z ene strani, potem pa še srčeka, mi je točno povedal, da gre za srčka tam ko je utripalo, čeprav sem ga takoj tudi sama opazila
. Če te skrbi na naslednjem pregledu kar vprašaj, jaz sem sestro edino še posebej vprašala kako velik je plodek, ker mi dr. ni povedal. Saj piše v materinski ampak jaz ne razumem tistih kratic.
!
Sicer to ni tista slabost za bruhat ...... samo nelagodno se počutim. Popoldne ob treh (za domov
Malo heca.
Otrok ves srečen, da je pa vendar nekaj videt, mene pa prešine: Kaj pa? Špeh se mi nalaga.....
ful optimistično, zato glavo pokonci in pobožaj svojega bušija bo vse v najlepšem redu.
ne najdem čisto nič časa. Zjutraj na vlak in v Ljubljano, domov pa šele zvečer. Ko pridem domov se že čisto zmatrana, še na francoščino se moram kar prisiliti da grem. Mislim da pa bo kmalu bolje in potem se mogoče kdaj vidiva tudi na Joštu! Katero gin. pa imaš? Podlipnikovo?
, pa tako majha živalca. Drugače pa se tudi jaz zapodim v Sariko, sem si ogledala dve tuniki v turkizni in svetlo roza barvi