Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ker so nama z e-baya sporočili, da lahko pošljejo voziček Jaguar 3-lime, nimajo pa več torbe za nosit
, ki spada zraven, v tej barvi (je bila ful poceni - 30 EUR). Zdaj nama je ponudil, da nama pošlje voziček+torbo v rjavi barvi, ali pa samo voziček, za torbo pa vrne denar. Sva se odločila za drugo varianto, ker nama rjav ni všeč (ima premalo rdeče barve vmes). Tako bova prisiljena kupit torbo pri nas, stane pa 20.000 SIT. Zgleda, da je lime barva najbolj iskana, ker tudi drugi ponudniki nimajo torb v tej barvi, imajo pa vse ostale. 
!
je pa v službi. No popoldan bom šla pa na en rojstni dan k prijateljem, tko da bo mal bol pestro. MMM
!!!
(beri bruhala), me je že kr mal skrbel k se nisem nič redila samo hujšala. No zdej se mi pa apetit vrača in upam, da ne bom pa zdaj mela problemov, da bi šle kg prehiter gor. Sm pa nekje brala da je baje 7 mesec tisi, ko grejo kg najbolj gor, pol se pa ustavi. Bomo videli!
sem prav vesela! Se fajn vse razstavi, tako da je šlo nekaj kar v stroj! Še vedno mi je pa toooooooooooooooook lep! Zdaj ga bom pa zaparkirala v dnevno, pa eno rjuho čez, da se ne bo prašil!
, pa so v porodnišnici dali kremo, mislim da bepanthen in je bilo OK.
.
.
... Sem delala jutranji pas od 5.30 pa do 8ih. Ko sem domov prišla, sem bila tako zaspana, da sem šla direkt nazaj med kovtre in sem nadoknadila - sem spala do zdajle (ko me je zbudil sosedov pes - če ga ne bo kdo drug, ga grem lastnoročno zadavit! Pa saj to ni res, kako so lahko ljudje tako neuvidevni. Se mi smili mrcina, cel dan je v pesjaku, ne izpusti ga nihče, ne pocrklja ga nihče, nič čudnega, da tuli. Samo, kaj je treba potem sploh psa imet!!!)
.
!
...
okoli vrele kase.
, bi že rada cartala pikico malo
, na vago pa ne upam stopit