Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

To se mi je dogajalo že prvič nekaj dni pred porodom. Zgleda, da se telo pripravlja na porod, pa še trtico sem imela zlomljeno pred leti in poškodovano hrbtenico in verjetno zato take bolečine. Niso pa to bili popadki, čeprav me občasno šraufa že kar nekaj dni, tako da sem ostala lepo doma. Sem upala, da se mi vse skupaj malo pomiri in danes se hvala bogu počutim dosti bolje.
Še zdaj sem zaspana:/
fajn stisne takrat.
.
Sicer pa se je situacija pri meni lepo umirila in se počutim "še kar" dobro. Ni več tistih hudih bolečin, šraufa tu in tam bolj malo, le ponoči pa dežuram na WC-ju.
za vas da se vam čimprej zaključi
in da boste čimprej lahko k sebi stiskale vaše
, do takrat pa čimveč potrplenja
.
brala knjigice.
Izgleda, da psiha dela svoje. Je pa res, da sem jedla sadje, in če ni temeljito umito, fašem takoj herpes, glede tag sem res občutljiva.
gnezdi
To mora biti zanimivo in lepo, ne?
. Podolgem času sem spala kot ubita celo noč, še lulat mi ni blo treba it. Danes pa ima tamali že cel dopoldan telovadne vaje , tako da zgleda da še nič nebo. Zanimivo je da ko sem stopla v zadnji teden manj imam znakov. Zgleda da nas bo kar naenkrat presenetilo.
Zdaj se počutim kar ok, nobenih čudnih motenj
??? Meni se res ne da v ta sneg, tako da prepuščam prostor kateri od vas.