Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, željeni 20.4

. ITM 22.1. Sem vesela, da se prazniki ne poznajo na kilah. Prejšnji teden si nisem upala stopit na tehtnico...
.
. Z mojimi rezultati bom pa začela naslednjo sredo, nisem šla danes na vago, zdaj sem pa že v službi. Ma sto posto je šlo 1-2kg gor!!!
= 26.6
= 22.6
. Večerja BP, malca tut. Edino za zajtrk bi lahko pojedla zraven pomaranče še kaj konkretnega (jajca, skuto, hrenovko,...)
, prijetno seveda
) in sem imela fino kosilo: losos, pečen v pečici, z pečeno melancano, ker nisem imela druge zelenjave. Mi je ostalo še za jutri, saj menda se v hladilniku ne pokvari riba, kajne????
seveda ni hotel jesti, ker ne mara rib
, ampak jaz se jim ne odpovem, že itak jih premalo jemo.
), tak da pridno pišite
, jaz sem tudi v svoji začetni zagnanosti bila prepričana, da ne pojem več nobene mlečne čokolade v življenju
od malice) in 3/4 klementine (isto)