Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Drugače pa po moje se mal boljš švica pa celulit gre dol, po moje so to bol za videz kože kot pa za zgubo maščevja. Itak pa je zelo dobro da se poleg pravilne prehrane zraven miga.
) al pa vsaj 2 uri po OH hrani, ker drugače se maščevje baje ne zgublja ampak se porabljajo ti OH. ja pa 3 ure pred spanjem naj ne bi jedli, da potem hujšaš tud ponoč

. Ker je ta zalogaj kar precejšen (10 kg) je Monignacova metoda kot nalašč zame.
! Z obema otrokoma sem šla v LJ po nakupih, na kosilo smo skočili kar v Sparovo restavracijo. Za otroka naročim "normalno" hrano, zase pa izberem rukolo, zeleno solato in paradižnik. Sliši se dobro, a ne?! Tako zanič solate še v življenju nisem jedla
. Zdaj so se mi začele počitnice in sem sklenila, da bom resnično posvetila nekaj časa sebi, saj sem se na vsej črti zapustila.
. Takoj po kosilu sva z mulcem šla malo poučivat, poudarek je na MALO. In ker iz majhnega raste veliko, je iz tega malo nastalo dobri dve urci (ta mala pa je spala dobre 4 ure). Očitno je bilo nekaj v zraku
Bo pa treba znanje o "kaj jesti in kaj ne" malo obnoviti in upam, da smem racunat na vaso pomoc