|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nosečnost in bolniška
22.3.2006 9:33:46   
Billi
Tudi meni v odločbi piše, da moram biti doma in da grem lahko samo do zdravnika. Potem sem pa svojo zdravnico vprašala kaj to pomeni, pa je rekla, da grem lahko ven na sprehod, samo da sem v svojem kraju. Tako, da zdaj hodim ven iz stanovanja in upam, da ne bo kaj narobe. Sem pa na bolniški zaradi slabosti in bruhanja. Odkar sem doma malo manj bruham, ampak nisem pa še čisto v redu. Razmišljam, da bi šla potem nazaj v službo, ampak se bojim, da se mi bo spet poslabšalo, ker imam kar naporno in stresno delo - tudi s strankami, pa še šefica je zelo nerazumevajoča.
A je res, da če si na bolniški, potem ne moreš izkoristiti dopusta, ki ti je ostal, ampak moraš biti na bolniški do konca. Ali je možno, na primer, da bi bila na bolniški, potem bi pa izkoristila še preostali dopust v celoti do porodniške?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: nosečnost in bolniška
22.3.2006 13:55:59   
Barbs
Možno je, seveda. Če imaš fleksibilnega in razumevajočega ginekologa. Zračunaš, koliko maš pač dopusta, kdaj imaš PDP, kdaj nastopiš potemtakem porodniško, odšteješ dneve dopusta ( delovne dneve, da se ne boš zmotila, pri porodniški pa koledarske) in ga prosiš, naj ti bolniško zaključi en dan preden greš delat oz. začneš dopust. Vprašanje je le, če bo delodajalec za. Ker dopust ti bo plačal delodajalec, če boš pa več časa na bolniški, pa država. Tako da... presodi, kje delaš in kakšne šefe imaš...user posted image user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: nosečnost in bolniška
22.3.2006 22:37:44   
zaliga
Tako kot ti je Barbs odgovorila! Seveda je možno izkoristit dopust, a noben delodajalec se ne strinja s tem, ker te potem spet oni plačujejo!Jaz sem naredila tako, da sem prvo izkoristila dopust, potem pa začela z bolniško, je lažje!Letošnji dopust pa bom koristila drugo leto preden se vrnem s porodniške, saj lahko stari dopust porabiš do konc junija, meni pa se na srečo tako izide, saj mi porodniška poteče maja!
Veliko sreče in čimlepšo nosečnost!


_____________________________

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...



(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: nosečnost in bolniška
23.3.2006 9:04:45   
Billi
Hvala za odgovore! PDP imam 3.9., tako da letošnjega dopusta ne bom mogla naslednje leto izkristiti, imam ga pa še ful - celega letošnjega in še nekaj lanskega, ampak kaj ko imam tako z...user posted image šefico. Ravno zato se mi ne gre preveč v službo, ker drugače bi rada hodila. Na začetku sem se nekaj časa matrala in hodila v službo pa se je user posted image začel pritoževat in sem bla non stop user posted image . Zdej bom pa videla, se bom probala kaj dogovort in upam da se mi bo izšlo tako kot vam... samo da bova user posted image in user posted image v redu... Vam tudi čim lepšo user posted image

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: nosečnost in bolniška
23.3.2006 10:32:18   
darja.grm
jaz ti lahko povem, da sem bla celo nosečnost doma, delno tudi zato, ker imam dv ojčke.Ampak doma sem ostala že od začetka, to pa zato, ker mi je blo tko slabo da nisem vedla zase prve štiri mesece.Bolniško ti napiše tvoj zdravnik, priporočilo ti pa napiše tvoj g.pa še to, jest nisemm hotela biti skoz doma, je kar mal dolgočasno.Ammpak sej boš sama videla.pa lepouser posted image ti želim.

_____________________________

carpe diem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)


Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!