Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 11:21:30
Pingvinčica
Velikokrat sem gledala sličice tvoje princeske in se ob tem vprašala zakaj morajo taki angelčki umreti. Res usoda je kruta. Tudi sama imam hčerkico Tio, ki je hvala bogu zdrava, stara pa je slabih 10 mesecev. Velikokrat sem ti hotela kaj napisat v tolažbo pa nekako nisem zmogla saj vem da je ni in samo čas celi rane. Ob tej veseli novički pa ti iskreno čestitam in vsi trije držimo pesti da bo vse v uredu. Pa saj mora biti ker vem da te čuva najlepši angelček.
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 14:38:37
Janeja
Iskrene čestitke! Res super lepa novička.
Če si kdo zasluži v življenju samo še srečne in vesele dni, potem si to ti Edina, ti in tvoj mož. Iz dna srca vama privoščim to srečo. Vse bo dobro, boš videla. Vajina Tia Lana vama je poslala bratca ali sestrico in vama na ta način povedala, da je čas, da sta tudi vidva končno srečna.
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 15:23:14
pascalina
Tudi jaz ti iz vsega srca zelim prvo zdravo in veselo nosečnost, potem pa zdravega otročka, da se ti ne bo isto zgodilo kot se je v prvo. itak te bo pa tvoja prva pupika čuvala. sem res vesela za tako lepo novico. čestitke
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 18.3.2006 19:05:32
Anonimen
Edina, kako sem vesela za vaju . Kot da bi sama ugledala in bila sama . Boš videla, da bo tokrat vse v redu. Me na RRju bomo močno stiskale pesti in navijale vseh 9 mesecev.
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 19.3.2006 0:35:32
casandra
Prečudovita novica!!!!!! Iskrene čestitke tudi od mene. Želim ti mirno in čimlepšo . Vedite da vas čuva in nad vami bedi najlepši angelček. Enega pa vam še jaz pošilam
RE: NAJINA TIA LANA BO DOBILA bratca oz. sest... 20.3.2006 13:01:02
arielca
EDINA, tako zelo sem vesela!!!! To bo nova zgodba s srečnim koncem in zagotovo si ti to zaslužiš ! Naj čuva tvojo malo pikico. Lepo nosečnost ti želim in zdravega !