Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fajn revija ali spletna stran 27.3.2006 9:45:26
|
|
|
|
india
|
Poglej malo ta link, pa pokukaj v Kalijine nasvete,ki jih dobiš vsak mesec v kalijinhiprodajalnah, meni pa je zdaj zelo prav prišla revija LEP VRT od Večera. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=818201 No, ali pa poglej na Kalijino stran, tam tudi najdeš kaj pametnega!
|
|
|
|
|
RE: fajn revija ali spletna stran 27.3.2006 13:10:15
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz sem v šparu kupila eno revijo, kjer ful piše pa dobre informacije so. Ne vem, kako je naslov. Pa tudi draga ni.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
|
RE: fajn revija ali spletna stran 27.3.2006 13:36:23
|
|
|
|
Mana
|
Poglej tukaj, mogoče ti pride kaj prav! http://www.mojvrt.net/
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
SPANJEriba5KDAJ GRE SPAT VAŠ DOJENČEK19.00 (
24%)

20.00 (
38%)

21.00 (
22%)

22.00 (
8%)

KASNEJE (
5%)

PREJ (
2%)
Število vseh glasov: 205Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!