Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
+
!!! BRAVO!!!
!

Torej - hormon je bil danes že skor strašljivo visok, hvala bogu je test za O pokazal, da se ta še ne prikazuje.
Tako, da sem dobila STP za sabo in moram ob 0.30 (ponoči, ja) v zdravstveni dom it po pikico. V petek zjutraj upam, da bo jajčexce še v foliklu.
Potem pa.... čakanje.....
danes, 10. dan po ET, se mi je pojavil rjav izcedek, tako da grem očitno po Tejini poti ... na žalost pa nimam tako sreče kot Teja, saj nimava zamrznjenčkov
tako da...čakam na M, potem pa v nove podvige. A veste, da sem se očitno dobro psihično pripravila in niti nisem PREVEČ žalostna, mislim si, da imava še veliko časa in možnosti ... tako da, javim, ko bo novica dokončna.
!!!
...Sisy, misliš, da imam jaz kakšne posebne znake??? Nič!!! Še trebuha nisem imela nič napihnjenega...pa vseeno še ne mislim obupat - ti pa tudi ne boš!
??? Malo se javite... Kaj boste dobrega
danes?
. Včeraj je ob 0.30 ponoči sledila še STOP, tako da zdej pridno čakam na jutri ob 7.30, ko moram bit spet v LJ.
na punkciji. Sisy in Vampirka - naj vaju samo potolažim, da tudi če bi imeli znake, ne bi vedeli a so pravi, itd. Ker je čist normalno da vaju daje psiha.
No, sej kmalu (upam) pridem za vama in vem, da ne bom nič boljša.
Kaj pravite?
.Nimam pojma zakaj vendar pač je takole.Drugi petek pa delam test upam na
debeli seveda in na
! Sem namreč trenutno na eni dolgočasni telefonski konferenci...
...In ravno tako kot ti se danes poslavljam od tega foruma do ponedeljka...moram službeno v
...vsaj nekaj, da se zamotim! Pa nobena mi ni odgovorila kaj bo kuhala danes - ne mi rečt, da ne kuhate
! Jaz bom zelenjavno juhico, piščeka in veliko solate. In za sladico en velik
! Imam srečo, da imam
kar doma...
je tako v treh mesecih izgubil 10kg (prej nikakor ni mogel priti na idealno težo, čeprav dosti športava). Jaz pa sem tudi šla dol za ene 3kg! Zdaj pa pač s tem nadaljujeva, ker sva se navadila in še dobro se počutiva (letos nisva bila še nič
)...Edino, kar me moti, da včasih, če pretiravaš z zelenjavo v kombinaciji s hormonskimi preparati, lahko
...
kot noro! Kosilce - pr nama bodo pa svinsjki kareji, pa rižek, pa veliiika skleda solate isto, pa za povrhu jagodke!!!!
Kako kaj preživljate urice podoldne? Jaz sem zdaj pospravila škatlo z uradnimi papirji - računi, garancijami, pogodbami.... zdej pa
).
!!!
... No vseeno čestitamo Andy iz sosednjega foruma...tebi, Andy29 pa prerokujem PLUS v bližnji prihodnosti...
Pa bomo vidl, kolk boš zadela, ker mam jest namreč tud mal tele krvi v seb, pa karte na miz!
sicer se še ni usulo ampak pri meni je zmeraj tako...najprej malo rjavega izcedka..potem pa
naslednji dan....tako sem