Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 27.3.2006 18:28:08
ona
Super,nam je pa uspelo pri 14 mesecih in je kar eno noč prespala,in potem naslednjo in tako naprej!Sem tudi jaz vsaj naspana zdaj! Ti se pa tudi fajn naspi,za vse nazaj!
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 28.3.2006 9:10:44
tina104
Sem kar malo čudno pogledala - Seven je napisala post s takim naslovom!!!!??????? Kaj Ema pa zdaj naenkrat spi ali kaj? No, pa ni bila Ema... Pa vseeno, vsaj Jakob
RE: Mensezdi da spimo celo noc.. 28.3.2006 12:07:18
violinski
Seven, čestitam!!!
Pri nas žal ravno obratno. Lana, stara 28 mesecev in pol, vsako noč med 1h in 2h pricaplja v našo posteljo, predtem se vsaj trikrat cmavhajoče zbudi. Aljoša, v soboto bo star 8 mesecev, že kak mesec in pol spi vso noč. Upam, da se sedaj, ko sem ga pohvalila, ne bo pokvaril. Spita pa oba skupaj v njuni otroški sobi, no, Lana samo do 1h .