petri85
|
Oh, Manetka, oprosti! Sem mislila tebe, pisala pa moj_moj Ja, to je bilo kar v Kranju, na žalost! Rodila sem 9 dni čez rok, amnio sem pa imela 6x in sicer: - na PDP - čez 2 dni (je bilo še zmeraj čist zaprto in se je tista G odločila, da mi bodo dali eno tabletko za mehčat, tako, da sem tisti dan bila tam 4 ure, potem domov) - naslednji dan spet amnio, če je bilo kaj uspeha od tabletke(nič!) - čez 2 dni - čez 3dni(vmes je bil vikend in praznik - ne delajo amnio)takrat je bila ista G na amnio in se je spet odločila, da mi dajo 2 tabletki, tako, da sem not ostala - naslednje jutro še zadnjič amnio (stanje nespremenjeno)- takrat jih je ene 5 G skupaj stopilo in so se odločili,da bodo drugi dan porod sprožili. Meni je omenjena G rekla, da me tako boli ravno zato, ker sem bila čist zaprta. Tiste nosečnice, ki pridejo na amnio že na pol odprte baje sploh ne čutijo bolečine Te pa moram opozoriti, da so po amnio možne krvavitve, ki niso nevarne, tako, da se ne boš preveč ustrašila, če te doleti kaj takega!
|