Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. držim pesti za nas.

, ker je čisto nič ne potrebujete, vsaj naslednih 9 mescov ne!!!!!!!
punce.Sm10 vidim, da si že prisotna.Kako kaj danes?Tudi jaz močno upam, da bova ta mesec obe zagledali
.Stanje pri meni dokaj nespremenjeno-joškice neboleče-le v predelu bradavic pa še to se zvečer ko slečem modrček umiri.Me pa špika tam doli-malce levo, malce desno, pa spet mal višje ....Križ buba še naprej, nožnica še zmeraj suha....Res ne vem več kaj naj si mislim.Najbolš nič, ampak to je pri meni skoraj nemogoče.Upam, da bo mesec april prinesel čim več
.So nas že siti tukaj-so na RR rekli, da je že čas da se na nosečniški forum preselimo-vseee!Jaz sem za... Lp,Barbk
).
.Ha, fha če bi res lahko tako bilo, da ne tak kompromis užgeš s svojo tečko. Ti
! Znakov nobenih, mislim pa da ta mesec ne bo nič-mam kr tak filing, da ni ratalo!
pod tuš in v službo!
Barbk
v vozičkih sprehajali!
punce, me prav zanima kateri bo ta mesec uspelo, da bo zibala
...ma kaj čmo...tako je to. Bomo pa znale to tako cenit, da si niti ne predstavljate.Naj vam ne zmanjka poguma in obvezno ostanimo na vezi, kako se nam bo vse izeklo
. Glede na to, da sem tud med tistimi neučakanimi, k ne morjo počakat, da bi
. No ja,mogoče pa le ne bo prišla. Jemala sem sicer tabletke sigurno enih 10 let. Najprej Minulet pol Cilest na koncu pa ene dve leti Diane35. Za čudo sem imela takoj po prenehanju dokaj redne. Tam na 32-34dni. Z mojim delava na bejbki pa zdele ta 4 mesec. Na lulu me pa tudi non stop. Kaj mislite, sej vem moram bit potrpežliva in počakti do ponedeljka. No ampak vseeno me malce pomeri, k vidim da nisem sama.
za vse nas, da bomo ta mesec zagledale