Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
! Potem bo morda lažje to izgubo uvrstiti v predalček "boleče, a preživete izkušnje". Želim ti čimprejšnjo srečo! V trenutkih začasne zmede pa se lahko pritožiš tu na forumu - vsaj meni pomaga in mi je lažje.
. Ali načrtuješ prvo nosečnost? Pa ostale - prva nosečnost? 
. Prvo sem videla samo testno črtico. Nato sem test razstavila in mislim, da sem visdela tako čisto svetlo črtico, kar je potrdil tudi moj dragi. Konec tedna bom ponovila test, da se prepričam, da me ne lovi fatamorgana. Moram pa priznati, da sem se kar mace upanja dobila. Počutje je ostalo še vedno isto. Pojavil pa se mi je problem s pritiskom in krvavitve iz nosu.
ne vem ali je pritisk in krvavitve normalno. Sicer imam nizek pritisk 60/90 ampak v nedeljo sem ga imela 55/130. Če sem res
delava 4.mesec. V glavnem M sem dobivala takole: 34dni, 34dni, 33dni, 32dni. Zdej če gledamo najdaljši cikel bi mogla M dobit 9.4. pa ne duha ne sluha. V križu me še vedno malce vleče, pa vsake tolk časa me v jajčnikih zašpika. Se mi je pa ta mesec prvič zgodilo, da me je po O en večer tolk v bušiju špikalo. Za znort. A je možno, da čutiš vgnezditev? Mal sem mela tudi izcedka. Zdej je vse popolnoma suho. Kaj mislite, kdaj naj naredim test? Sicer sem bila malce neučakana, pa sem ga ta mesec že 3 dni pred izostankom naredila. Seveda je bil -. Zdej pa sploh ne vem. Malce me je strah, da se mi ne bo pa pol čez kak dan dva ulilia. Bt mam pa skoz tam okoli 36,9 - 37,3. Je pa res, da sem se tudi malce prehladila. Mogoče zato povišana.
. držim pesti še naprej.
Barbk
čakava na najino prvo pikico, ki jo bova imela rada z vsem srčkom... Barbk
. Pravzaprav odlašam s testom, ker si tako lahko vsaj domišljam, da kaj bo ... čisto stanje blažene nevednosti
. Podobno kot z nakupom loto srečke: veliko sanj za malo denarja. Ampak jutri pa res preverim z znanstveno metodo - supersijajnimi testi nosečnosti. Pa vam javim rezultate. Držite pesti!
. Čeprav sem kar mal pesimistična. M mi sicer ni nikoli tolk zamujala ampak vedno so izjeme. Bi si pa ful želela, da bi bla
. Vsaj vem pri čem sem.
.Glede dolžine ciklusa naj vam povem, da se je meni iz točnih 30 spremenil na 23 do 32 dni, tako, da je res to kar pravite glede naše psihe.Ampak, kako se ne boš sekiral, kako lahko ta problem odmislimo in smo sproščene? Žal ni mogoče. Zdaj se vse vleče že eno leto, pa nič. Najbolje bo, da počasi odkorakava k zdravniku. Verjetno so postopki v zvezi s tem zelo različni, kakšni so vaši nasveti, kje naj začnemo? Imejte se lepo in držimo pesti za vse nas. Lahko pa bo ta december res veseli?!
vas moram še malo počekirati.SM10 pomoje brez panike...Še vedno držim pest ...saj veš za
od sreče.Stanje nespremenjeno-kar tako naj ostane...Punce moje držite pesti še zame.... Vsem želim čimprejšnje
.Počutje čist vredu.Joškice bolijo(ne prav ful) v intervalih, špika me vsake tolk časa,napihnjena sem pa že dva dni kot žaba...Aja edino žile se mi ful na joškicah vidijo.Zdej pa gremo optimistično naprej.Za vas pa še vedno držim pesti za čimprejšnji
za jutri.Potem sta pa jutri že dve kandidatki....Juuupi...držim pesti. Barbk