Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in to mi je tako pasal, babca vem da me nebi. Priporočam da gresta oba, sej če mu ne bo dobr del, še vedno lahko gre ven. SREČNO
prijatlco? tut ne..! edini jemož in moj k sreč ni bil nikol v dilemi. bil je pa predvsem zelo srečen ker sem vzela EA in sva se 5 ur ko sem mela popadke hecala in pogovarjala, ni blo nobenga trpljenja, dihanja al česar kol, na koncu pol minute iztisa in pol je prerezal popkovino in prvi držal našo bejbo. bil je ful ponosen! mogoče bi bil pa tvoj zravn če mu ne bi blo res treba gledat kako trpiš. men se to ne zdi prov neumestn razlog. tut js ne bi bla ravno najbolj vesela če bi mogla svojga gledat kako trpi pa mu ne morm pomagat. drgač sem pa ista kot ti, č eme kej boli sem najraj sama in ne prenesem dotika. tko da vem da bi šel če bi normaln rojevala tut on men pomoje kr mal na jetra :)
- za vsak slučaj.
rad pri meni ob tem dogodku, pa sem malo povprašala sodelavke, ki so lani rodile.