Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

). Bila je SUPER!!!!!! Prijazna, res se ti posveti. Odgovorila mi je na vsa vprašanja, ultrazvok pa je trajal več kot 10 min. Rezultati so bili 4x boljši kot evropsko povprečje, za Downow sindrom mislim da 1:4500. Res mi niso posneli na CD, bil je 2D ampak se je zelo lepo videlo, pa še moj lubi je posnel s kamero, tako da imam en super spominček, poleg tega pa sem dobila kar nekaj slikic.
za 13 in 18 kromosom pa 1: 16.860
.
To pomeni, da se statistično gledano na tri otroke lahko rodi en z genet.napako. Se je na NS otročku videla kostna nos in ali si šla na pregled k G ki ima licenco? Pripada ti brezplačni AC oz. biposijo. Odločiš se lahko tudi za dvojni hormonski test, da vidiš kakšen je izračun tveganja tam. (le ta ni na napotnico) Odvisno kateri teden si. AC je npr. 99,9% zanesljiv pri ugotavljanju kromoskomskih napak.