|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
9.3.2007 12:11:46   
popmilka
No Mojčika in MM saj bo, se mi pa obe smilita, kajti vem, ko je bil Rok bolan je bila tudi ista pesem. A si poskusila kakšno bolj redko juhico dat popit kar iz kakšnega lončka, mogoče bo pa šlo.

Naš sonček Rok sije od 2.4.2006. 29.1.2009 pa se nam je pridružil še Nejc, tako sedaj sijeta v naši hiški kar dva sončka. ;-))

(odgovor članu popmilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
9.3.2007 12:36:19   
Anonimen
Maychika, spet ne bom nič naredila po stanovanju, ker bom cel dan visela na netu in čakala na na odgovor, kaj je pozitivno user posted image user posted image . No, kaj je? Sem tolk firbčna, da mi nos že notri v ekran leze.

Eya, dobro nabiraš zvezdice, si mi za petami. Uh, moram pazit, da ne prevzameš prvega mesta med aprilkami (da dohitiva druge na RR itak nimava šans user posted image ).

Midve sva ravno s sprehoda, tu je oblačno, toplo, nič ne piha. Kristina še spi, jaz se pripravljam na kuhanje. Za naju bom naredila rižoto po indijsko (sem že napislaa recept, meni je njam), Krisitna bo pa dobila rižoto s piščančkom in zelenjavo. Ena redkih stvari, ki rada poje. O kakšnih postnih dnevih ni pri nas ne duha, ne sluha. Vaši user posted image  radi jejo govejo juhico? Naša je bljak user posted image .

Flecker, super user posted image user posted image user posted image . Samo grozno zgodnja ura, jaz bi zaspala za mizo, z glavo v torti user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem ravno danes nesla razvit 100 komadov slik. Slike zapečem na CD, nekaj pa jih tudi razvijem. Ti sodobni mediji so v primerjavi s papirjem zelo ranljivi in zapisi začnejo hitro propadat. Tako rajši narredim še nekaj klasičnih slik, da bodo za zanamce.

(odgovor članu popmilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2902
9.3.2007 12:44:13   
mojčika
Da ne bo treba s CD-jem pošiljat fotk, to stran, poceni, hitro narejeno... se obnese, tudi mi že imamo čez 300 fotkuser posted image

http://www.dt-foto.si/

Dajte dol program, je pa vse zelo enostavno, sicer pa lahko kaj pomagamuser posted image

No zdaj vidim, da je s CD-ji Ankica mislila nekaj drugega, no a vseeno, če katera nimauser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 9.3.2007 12:45:12 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
9.3.2007 12:49:27   
Anonimen
Mojčika, hvala za povezavo. Ko sem nazadnje naročala prek interneta, mi je zabasalo računalnik, da mi je poslalo tistih 50  slik je trajalo več kot eno uro. Nimam potrpljenja oz. imam preslabo internetno povezavo. Bom pa sprobala še prek te strani, mogoče bo delalo kaj hitreje.

Maychika, no, bo kaj user posted image user posted image user posted image ? Hihi, smo tako nestrpni, kot da čakamo, da bomo zadeli na lotu.

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2904
9.3.2007 12:51:48   
mojčika
Jaz pošiljam pozno zvečer, ene pol ure pa res traja, a zvečer mi je vseeno... a je bilo čez 100 slik...

Spimo že od 10.30, pa še spimouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 9.3.2007 12:58:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
9.3.2007 13:10:40   
Marelica
Uuuuu, pol ste kar večinoma vse že ful pridne s fotkami. Jaz imam iz svojega otroštva en sam album, ki 200 slik sploh ne premore.user posted image  No, sem pa vesela, da vsaj to imam. Za Katarino pa se mi včasih zdi, da že pretiravam.

Mojčika, hvala za link. Jaz sem pa do zdaj pošiljala preko pošte slovenije, ampak vidim, da je ta tvoja varianta cenejša. Za drugič... Edeino splača se potem res dosti naenkrat naročit, ko je poštnina skozi ista.

MAYCHIKA, WHERE ARE YOU??????user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
9.3.2007 13:21:54   
flecker1
Kuham kosilo-pire krompir, pišč.jetrca v sladki smetanovi omaki user posted image
Je v slaščičarni, meni ni problem delat v zgodnjih urah, že spočita sem če malo spim user posted image Samo problem je prevoz, saj možek tud bo rabil avto za v službo. Bomo videli

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
9.3.2007 13:26:24   
Cebelica2
Komaj čakam, da grem domov ker me spet boli glava. No kmalu bova z Anžetom preživela 2. dan da preživljava dopoldneve vsak po svoje. user posted image ampak nekako bo drug teden bo boljše

(odgovor članu popmilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
9.3.2007 13:28:04   
Cebelica2
Ankica kam pa daješ razvijat slike, da so ugodne. Ker midva jih mava že tud enih 300 za razvit od Anžetovega rojstva pa bo treba naredit nekaj na tem, da jih razvijemo.

(odgovor članu Cebelica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
9.3.2007 13:50:45   
mojčika
nizki štart maychika je tuuser posted image na RR, še med aprilke mora zait, dajmo telepatija, zvabimo jo semuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 9.3.2007 13:57:52 >

(odgovor članu Cebelica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
9.3.2007 14:07:44   
maychika
ja vas moram najprej prebrat pa traja ko ste tolk firbčne pa tolk pišete

IZVIRNO SPOROČILO: eya

IZVIRNO SPOROČILO: maychika

pozitivno user posted image

Maychika, kaj je pozitivno? A kak test, mogoče? user posted image user posted image user posted image user posted image

jp user posted image  sicer to je bil pač test. bomo mogli še k strokovnjaku po odgovor, ampak običajno če je + kar drži ane...mogoče je blo pa valentinovo tisto...hi hi hi

mi imamo slik maljaužnt...tko de sem jih kar nekaj pol dala razvit zdaj jih pa še več kot pol čaka na razvrstitev

tud moj te praznike spregleda na daleč. in ko sem komentirala je reku sej tega praznika ni več...hmmm...pa če ga vsi praznujejo. eh...nepoboljšljiv je. bi mogu it k ankičinemu malo v učenje.

flecker super. saj vstajanja se hitro privadiš, da boš pa že ob enih doma nas bo pa veliko fouš...ane punce.

no tko...pa ste zvedle...

lp...aja men je tud v city parku blo ful všeč, tko da ga predlagam.

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
9.3.2007 14:08:57   
maychika
mater ste napisale tacajt. sej sm začela pisat še na 116 strani

(odgovor članu popmilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
9.3.2007 14:11:37   
mojčika
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
9.3.2007 14:12:53   
eya

SUPER!!!!!!! Čestitke tebi in možu! Vidim, da kombineža res ni bila potrebna na Valentinovo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maychika

mater ste napisale tacajt. sej sm začela pisat še na 116 strani

Ja, če nas je pa tolk firbec matrau! Naslednjič-če boš bolj redkobesedna tako kot danes, pa sam tole user posted image  ali pa tole user posted image  klikni, pa bomo vedeleuser posted image user posted image user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
9.3.2007 14:29:44   
Marelica
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
9.3.2007 14:39:49   
popmilka
user posted image user posted image user posted image  ja super Maychika, res vas občudujem punce, ki se odločate še za enega tak hitro. Midva planirava še enega, samo ne še tak hitro. Kakšno leto še...Čim lepšo user posted image .

Naš sonček Rok sije od 2.4.2006. 29.1.2009 pa se nam je pridružil še Nejc, tako sedaj sijeta v naši hiški kar dva sončka. ;-))

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
9.3.2007 14:43:39   
flecker1
user posted image user posted image user posted image Čestitkeeeeee!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu popmilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
9.3.2007 14:45:28   
Krista28
user posted image user posted image user posted image Bravo bravo maychika. Zdaj pa čim lepšo nosečnost user posted image user posted image

Ma ste pogumne. Jst pa kar neki cvikam.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
9.3.2007 15:10:53   
flecker1
Melissa je bila pridna, je pojedla prvič to za kosilo kar sem skuhala, vse popapcala in sem še mogla vzeti iz očetovega krožnika user posted image
Sedaj sm zmatrana, bom šla mal gledat Peregrino, ker mi mala spi sedaj v posteljici. Pa skuhat si grem veliko skodelico kaveee user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
9.3.2007 15:27:06   
popmilka
Daj Flecker recept prosim. Sliši se okusno.
Ni čudno da si utrujena. Razgovor te pa ja psihično utrudi, pa še tak zaspan dan je danes, tudi jaz sem si pravkar skuhala kavico.
Rok je danes tudi zelo pridno jedel. Juhico - korenčkovo z zdrobom in rumenjakom - dve porciji pa po eni urci še šmorna in kompota, je tak sit, da kar poka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
9.3.2007 15:40:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Maychika, pa si dobila darilo za Valentinovo user posted image . Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu popmilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2921
9.3.2007 16:04:59   
flecker1
Popmilka, tu imaš recept: Na malo olja popražiš narezane koščke jetrca ( piščančja) ali pa pustiš celega skupaj s srcem, vranico. Jaz tega ne dam skupaj s srcem, ker ne jemo to, samo za juho je dobra. Pražiš dokler ni več tekočin na loncu in doliješ 2 dl sladke smetane, pa malo mleka ter posoliš in skuhaš v srednjem ognju še 10 minut ali manj in to je to. Naši to ful tekne, samo starejša ne marauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
9.3.2007 16:14:42   
*zvezdica*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Maychika braaavoooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
9.3.2007 17:11:54   
maychika
ja hvala hvala...izgleda da smo vseeno imeli pravi katalog doma user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
9.3.2007 18:06:39   
barba
maychika - čestitke!user posted image user posted image user posted image  

Res ste ene pogumne, kot pravi Krista. Jst tud še ne upam, ker mam tok drugih stvari za zrihtat.

Ok, pol bo pa strečanje v CP. Tud men je blo tam bolj všeč.user posted image  Se vidimo v sredo, 14.3. ob 11h v CP.

LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravljice, ki pomagajo govoriti
Z Boštjanom Gorencem – Pižamo smo se pogovarjali o tem, zakaj je projekt Lahkonočnice tako pomemben, kako nastajajo prav...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.