|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
12.3.2007 14:24:42   
Krista28
Pokora, tako kapico sem jaz dobila v baby centru v hali A (dal 2 pa 3 jurčke SIT).

Joj sorry, glivice imam na podplatih. Moja khm je v najlepšem reduuser posted image , sploh zadnje časeuser posted image .

Včeraj smo bili pa mi v arboretumu in je malo manj pihalo kot pri nas. Luštno, ampak že vstopnino pobirajo, pa ni skoraj še nič rožic.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
12.3.2007 14:33:00   
flecker1
Ankica, Melissa nima več izpuščajčkov, samo en dan je imela. Danes sm jo slikala:

user posted image
user posted image
Tukaj si umiva zobke user posted image

< Sporočilo je popravil flecker1 -- 12.3.2007 14:35:36 >

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
12.3.2007 14:59:16   
mojčika
user posted image

user posted image

Tukaj v teh blokih smo pa mi doma, tako smo se pa danes potepali,...

Jutri grem v službo na pogovor, so me klicali, tako bom jutri vedela kaj več, kaj in kako...

V sredo prideva...

Zdaj pa kosilo, je mala spala 3 ure... zobek še i zunaj, bo pa kmalu, zgleda, da ni mogla požirati zaradi zamašenega noska, če jaz kaj vem, nastane prav fajn pritisk v glavi, ko je nos zamašen in ješ, ne zna pa še dihat skozi usta in jesti...

Tako še kaj kasneje, ko ne bo več sončka...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
12.3.2007 15:01:56   
*zvezdica*
Hej čvekice!
madonca, ste se razpisale,,,sem vsa komaj vse prebralauser posted image

Mi smo se včeraj imeli perfektno. Tašča je imela rojstni dan in smo šli vsi na obalo...mi smo kolesarili, tast in svakinja pa sta z Marcelom špancirala ob morju. Pihal niti ni tolk, tko da smo se imel res enkratno. Pol smo šli pa še k Ribiču na kosilo...mmmnjami. Tast je bil čist navdušen ker je Marcel tolk brancina pojedeluser posted image

No, zdejle sem pa ravno s "probe"user posted image . Je blo kar fajn, pa jutr grem spet. Trenutno pa pri možeku v službi čakam, da bo zaključil in da greva domov. Joooj kako pa ta malčka pogrešam. Sploh zjutraj mi ga je blo tko grozn pustituser posted image .

Da še mal pokomentiram:
Marelica, huda je tale vaša Katarinca, prava pozerkauser posted image . Čestitke za kobacanje!
Eya, a na Bledu ste se potepali...škoda, da se nismo vidl!

Pokora, tud mi že kar lep čas uporabljamo Hoferjeve pleničke in so res ful ful dobre, Jih ne zamenjam. Edino zdaj sem kupla DMove za na hlačke..ker je moj oči reku, da mu bo lažje te gor spravu kot pa da bi se z navadnimi ubadal...priznejte, da je faca, da se ga bo sploh lotu previjatuser posted image
Čeveljčki so pa res carski!!! Škoda, da se jih ne dan pri nas dobit. Mi imamo Cicibanove in so ful dobri...se mi zdi, da se mu je hoja kar utrdila od kar jih ima.
Varstvo mate pa res odlično rešeno. Redko se najdejo take gospe. Ful ste dobr dobil, res.

Flecker, kolk je luškana Melissa...pa kakšne lepe velike učke imauser posted image

Z glivicam (nožničnim) sem mela tud jaz probleme..pa sem se jih kar znebila. Ampak jogurt res noro pomaga...men je blo kar čudno na začetku...pa ne morš verjet kolk hitr je dobr.
Možek ma pa večne probleme z glivicami na podplatih. Rešuje tko, da se maže s canestenom...predvsem pa si morš podplate vedno po tuširaju temeljito zbrisat..da ni nić več mokrega....pa on uporablja še razne spreje in kreme za noge...pa je tud kar bolš

Eya, kaj praviš na prison brake! Matr, pa tko sm mislla da bo že kej bolj žgečklivgauser posted image . A Big brotherja boš gledala?

OK zdej pa šibam domov k mojmu pikcuuser posted image

Vas berem kasnej

uživajte na sončku

Marcel in Zarja

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
12.3.2007 16:02:47   
Krista28
Zvezdica, a v sredo boš lahko prišla, al boš že kar zares delala?

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
12.3.2007 16:35:59   
Anonimen
Krista, za podplate pravzaprav velja isto, kar se tiče glivic. Bombažne nogavice, nobenih najlonk, ker koža ne diha, redna higiena, skrbet, da je koža suha, zlasti med prsti. So pa glivice na nogah še bolj trdovratne, pa še v obutev se naselijo. Jaz sem čevlje potresla z enim praškom, noge azala z lamisilom in  so izginile. Zabolj trdovratne pa ni drugega kot zdravnik, da predpiše pravp žavbo.

user posted image  Kristina je uspela odtrgat stran tipko za presledek na tipkovnici in mi sedaj presledek naredivsake kvatrE

Sva bili na sprehodu,tak lepsonček je.

Mmmm, zvezdica, si mi naredila skomine z brancinom.

(odgovor članu Krista28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3006
12.3.2007 19:53:58   
barba
Uf, sem komaj vse za nazaj prebrala.user posted image

Midve z Aličko sva popoldne lovile sončne žarke po Kranju. Ful vredu punca! Sploh sta se pa Meta in Živa odlično razumele.user posted image

Krista - tiste rovte se imenujejo Zagradišče (Sostro in levo v bregove). Poljanska dolina je res zakon proti tistim rovtam.

Mojčika - veš kakšne spomine imam jst na Cerkno? Moja prva vožnja v avtošoli je bila iz Gorenje vasi šez Kladje v Cerkno. Bil je december in kakšen meter snega. Vozila sem tovornjak in srečala avtobus in šleper v tistih ovinkih.user posted image user posted image  Blo je zakon! Vozit tovornjak, mislim.user posted image user posted image user posted image

Bom jst mal seznama nardila za sredo ob 11h v CP:
Ankica in Kristina
Barba in Meta
Krista in Kristjan
Mojčika in Maya Marina
eya in Žiga
Če sem kero pozabila, naj pa popravite seznam.user posted image

Zdej grem še mal šivat. Dons sem "mogla" spet blago kupit. Sem rekla, da bom samo zadrgo, ki jo nujno rabim pa me je premamlo še blago.user posted image user posted image user posted image  Spet bo Meta nova.user posted image user posted image user posted image

LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
12.3.2007 20:27:30   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Mojčika - veš kakšne spomine imam jst na Cerkno? Moja prva vožnja v avtošoli je bila iz Gorenje vasi šez Kladje v Cerkno. Bil je december in kakšen meter snega. Vozila sem tovornjak in srečala avtobus in šleper v tistih ovinkih.user posted image user posted image  Blo je zakon! Vozit tovornjak, mislim.user posted image user posted image user posted image

Za to vožnjo ti pa nisem nič fovš, vsak, ki prvič pride k nam, in pride čez Kladje, me kliče, da se je verjetno izgubi, pa čeprav že v naprej povem, da pot ni lepa...user posted image

No zdaj pa kuam čufte v omaki, da mi jutri ne bo trebauser posted image , grem ob 8-ih zjutraj na šolo...

Ti dnevi so pa tako krasni, da človek že zaradi tega ne bi šel v službo, da bi lahko uživali te dni...

Maychika, a ti kar zaprosiš za bolniško v nosečnosti in jo dobiš, a imaš kake težave....

Melissa joj kako lepe očke, kot je lepo tvoje imeuser posted image
No lepo spite aprilčki in mamiceuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 12.3.2007 20:29:55 >

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
12.3.2007 20:48:03   
eya
Ojla!

Jaz sem tudi že danes skuhala kosilo (piščančjo obaro) za jutri, da se bova lahko več potepala naokoli...danes je bilo super vreme!

Čufte bom pa tudi zdaj kak dan naredila, jih že dolgo nisem, jih imamo pa radi. Jih delam podobno kot Ankica, le da dam še kakšno žlico na hitro v kropu pokuhanega riža.

Za Hoferjeve pleničke sem pa že tolikokrat slišala, da so dobre, tako da jih sprobam ob prvi priliki...samo moram najprej kak Hofer najti, še nikoli nismo tu nakupovali. Sicer pa sem ravno danes v Leclercu kupila dva paketa Activ fitk, pa sva zraven dobila še eno knjigico user posted image

Zvezdica, a ti tud spremljaš Prison break? Sem mislila, da ste ga že vse videle... Jaz sem čisto zasvojenauser posted image  Sem bila v soboto na dekliščini, prišla predčasno domov, zato da ne bi bila v nedeljo čisto povožena, a sem vseeno do pol treh zjutraj gledala posnetek sobotnega delauser posted image  Za Big brother pa...najbrž bo tudi aktualen, bomo videli, kakšni bodo kaj "igralci"...

Krista28, v arboretumu se pa vstopnina plačuje vedno, vsaj kolikor jaz vem. Tudi če je vse pobeljeno s snegom...

Ankica, a tvoje slikice v albumu si lahko ogledam?

Marelica, ja si zaslužila Milkouser posted image ...dobiš na rojstnodnevnem srečanju aprilčkov...user posted image

Lp!

< Sporočilo je popravil eya -- 12.3.2007 20:49:05 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
12.3.2007 20:58:40   
mojčika
Barba za TEA TREE sem poklicala, ma je nisem dobila, bom jutri še enkrat, sicer ti bom pa poslala, če do srede ne dobim, ni panike...

Pri nas nimamo nobenega Hoferje, škoda, bi probala, smo pa sedaj na Aktiv fitkah in Eyinem predlogu, zelene Huggies, so nam tudi fajn...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
12.3.2007 21:34:47   
*zvezdica*
Dons sem dobila izvide od Marcela. Dobili smo napotnico za v Ljubljano za UZ pa vodo bo spet treba dat...Bom jutri kaj več zvedla..danes smo samo po telefonu govorili.

Ja Eya, prison break mi je zakon...sem tud jaz kar mal zasvojena...sam a ni težko cel teden čakatuser posted image ...jaz bi kar več delov hkrati gledala.

Krista, za sredo še ne vem. Zdej je še možek zbolel...tako da avto imam, samo bom vidla kakšna bo situacija.

Mojčika, no pa se je le vrnila vaša deklicauser posted image . Zdaj naj pa nadoknadi vse zamujene grižljajeuser posted image

Uf, čufti...moj možek jih obožuje...jaz jih pa še nikol nisem delalauser posted image ..a je težkouser posted image

user posted image user posted image user posted image barba jaz si te pa kar predstavljam v tovornjaku kako se voziš čez ovinkeuser posted image user posted image ..ja kako pa to, da si vozila tovornjak?

Aja, spalno vrečo je pa Marcel dobil za darilo ob rojstvu...je pa iz Name..ful mehka in res prijetna. Res pa je, da ni topla, zato ga še s kovtrčkom pokrijem.

Lepo se imejte, dobro spite...pa sem vam že fovš, da boste jutri lahko vozičkale po sončku

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
12.3.2007 21:43:02   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Sem pozabila pripomniti glede kapice. Jaz mu bom še vedno vsaj nekaj časa dajal kapo na glavo. Sem pa zadnjič iskala tako spomladansko, bombažno kapico, ki ima ušatke (tiste polkrogce ki pridejo čez ušeska) in štrikec za zavezat, pa jih nikjer nisem našla. Jih je mogoče katera kje videla?

baby center je imel pred kratkim točno take na popustu so bile 650 sit, če se ne motim. mi smo kupili dve. poglej tam...ziher jih imajo, če ne najdeš pa popvrašaj.

super katarina. vem kakšen podvig je to pri "naših kilah"...

ja eya...definitivno je to Bled. Mi smo bili prejšnjo nedeljo tam. super je bilo. smo v Zaki na pomolu imeli dekico in se martinčkali.

punce...držite pesti jutri popoldne okrog šestih, da prodamo stanovanje. pridejo eni, ki so si ga že ogledali in so fuuul zainteresirani. se pridejo pomenit...

krista...sej po moje pobirajo v arboretumu skozi celo leto vstopnino...mar ne?

joj melissa...kakšni očki...user posted image

zvezdica...a ste jedli pri ribiču v izoli? joj...mi smo tam naleteli na celo polomijo (no jaz in mami) ko smo bli. katastrofa, tko da ne grem več nazaj. no...v izolo ja, ker imam tam taščo, ampak k ribiču me pa ne zanese več.

mi uporabljamo mullerjeve plenice jih je 42 za 1440 sit in so tud ful dobre. smo zelo zadovoljni.

mojčika...ne me izdat, ampak jaz bolniško lahko dobim tko...na lepe oči...mal pojamram, pa sva zmenjeni.

danes sem na pošti oddala vlogo za podaljšanje. držite pesti. sicer pa resnično upam, da dobim odgovor pred koncem meseca, preden grem v službo. so rekli da traja 2-3 tedne. uf...kar dolgo.

lahko noč punce

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
12.3.2007 22:02:14   
popmilka
O ti čveke ti. Me očitno kar nekaj časa ni bilo gor, sem se tudi jaz komaj prebila skozi; včeraj smo bili popoldan na rojstnem dnevu. Zvečer pa sem tudi kar padla v posteljo. Grlo še ni boljš in danes dopoldan sem bila bolj ležečki; atek je do jutri doma in mi je prav pasalo; čeprav se mi zdi, če lahko počivam-sem še bolj zbita. Z Rokom sta bila danes veliko zunaj, mi je bilo kar žal, samo sem imela tako glavo  user posted image  in grlo je peklo ko user posted image .

Tudi jaz moram pohvalit vse vaše lumpke, kak so čedni na slikicah in kako se trudijo vsi po vrsti osvojiti nove podvige.

Flecker, kako se je Melissa spremenila, odkar si mi poslala njene slike, pa lasje kako so ji zrastli. Kako ti je pa torta uspela?

Super user posted image  tudi za Mojčiko in MM, dobrodošli med jedci.

Že skoz vas, ki imate fantke hočem vprašat, kako je z njihovimi kožicami na lulčku; ali jim že gre čez? Roku se trudim to naredit pri bolj kot ne vsakem previjanju od rojstva naprej, ampak ni uspeha; mi je sestra pri pregledu tam okrog 6. meseca rekla, da je še čas do enega leta, to se pa zelo bliža in me kar malo skrbi. Sem zadnjič zasledila tu na forumu, da je ena napisala, da je mu je zdravnica potegnila kožico čez?, ne vem pa katera je to napisala. Ali ve katera kaj več o tem?

Lepo nočko vsem....

Naš sonček Rok sije od 2.4.2006. 29.1.2009 pa se nam je pridružil še Nejc, tako sedaj sijeta v naši hiški kar dva sončka. ;-))

Neposredna povezava do sporočila: 3013
12.3.2007 22:03:43   
ČebelicaMaja
Ojla! Se moram mal pofočkat tukaj gor! Madonca ste pridne in pišete, da vas še komaj berem...včasih v službi skočim na RR s sendvičem v roki (ja, ja...principi zdrave prehrane - saj vemuser posted image ...) da vas mal preberem, zvečer, ko bi pa lahko kaj napisala, pa samo dol padem... Drugače smo se že kar navadili na službo in vse skupaj...ampak je res drugače... ravno dans je staknila eno fajn veliko buško, pa sem bila popoldne v turnusu in moje princeske sploh nisem vidla, ko sem domov prišlauser posted image ...zdaj res cenim vsak prosti trenutek, da ga namenim pikici... pa čas teče hitreje, prav zares.
Sicer pa čestitke za vse novo nosečeuser posted image mi še zbiramo pogum...takole pri novi službi ne upamo naročit še enega novega user posted image  kar takoj...tako, da vam kar malo zavidam...sicer pa nikoli ni čisto pravi trenutek, to vem, pa vseeno...

Naša pikica je pa pravi popotnik...več ko hodimo okoli, boljše je...pravi mali veseljaček, le ponoči še vedno bolj slabo spimo- ma tega smo se že kar malo navadili. Sicer pa smo začeli delati prve korake, ampak še ne samostojno...

Sicer pa smo tudi mi ravno začeli prodajat stanovanje in upam, da bomo kmalu dobili kakega kupca, da normalno zaživimo naprej...res je kriza še s tem se ubadat; joj kako kalvarijo smo imel, ko smo preko agencije z licenco kupil stanovanje (pol smo plačal, za pol smo pa vzel kredit) in so nam v banki rekli, da če sploh vemo kaj kupujemo- da ti papirji so pa živa groza- naju je skoraj kap...pa so potem v banki zrihtali notarja, ki je od agencije zahteval in dobil vse papirje- groza- še dobro, da sva vzela kredituser posted image

Skratka, uživajte še naprej in upam, da se vidimo na pikniku apričkov v ZOO!

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
12.3.2007 22:11:40   
*zvezdica*
Popmilka, jaz Marcelu po kopanju potegnem mal kožico dol iz lulčka (no, možek to dela), ampak samo tolk da trzne, ne več....pa mu ne gre cela dol...pediatrinja je rekla da mu gre normalno za to starost, tko da mislim, da je OK.

Marcel in Zarja

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
12.3.2007 22:20:39   
popmilka
Hvala "zvezdica" za tak hitro posredovanje odgovora; sem kar malo pomirjena, če je to tako, kot praviš, sicer pa bomo videli pri naslednji posvetovalnici, jo imamo malo po 1. rojstnem dnevu.

Naš sonček Rok sije od 2.4.2006. 29.1.2009 pa se nam je pridružil še Nejc, tako sedaj sijeta v naši hiški kar dva sončka. ;-))

Neposredna povezava do sporočila: 3016
12.3.2007 23:01:03   
eya
maychika, bomo držale pesti jutri! Pa za podaljšanje porodniške tudiuser posted image

Pri nas tudi povlečemo kožico samo po kopanju, pa tudi še ne gre čez. Enkrat je našemu P malo bolj potegnila kožico dol, mislim da pri pol leta, ampak čisto čez pa ne gre. Eni P pa itak pravijo, da naj bi se jo pustilo pri miru do enega leta, če sicer fantek normalno lula-v neprekinjenem curku.

Lepo spite!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu popmilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
13.3.2007 7:46:11   
alička
No tako sta se sprehajali včeraj Meta in Živa...

user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
13.3.2007 8:54:07   
mojčika
No meni ni usojeno, da bi prišla v LJ, jutri se moram it prijavit na zavod, mi je vse skupaj že poteklo, ker učitelji rabimo dopust lahko samo poleti, sem ga lahko porabila samo 5 dni, torej imam še par dni časa, da se prijavim, jutri pa so delavne ure... res mi je hudo, sem se zelo veselila...

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
13.3.2007 9:19:14   
DeVilla
Oj, na mojo veliko žalost tudi naju jutri ne bo v Lj, ker je mene doletela driska, mož pa ima vnetje želodčne stene in je obležal doma.. user posted image  
Drugače pa se z Lucijo intenzivno futrava s Polycalom, da se malce poredi.. Trenutno tehta cca. 7,4 kg.. Sedaj je zopet prehlajena in se najino kosilo razvleče na eno uro.. S tem, da poje samo tisto, kar sama s prstki nese v usta.. Koliko je to, same dobro veste.. Pa še pol kuhinje moram potem pomit po tleh.. user posted image  
Imejte se fajn, se že veselim fotk!!

Lp, DeVilla & Brina & Lucija

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
13.3.2007 9:45:35   
Marelica
Smola pa taka. Že prej sem vse pokomentirala, pa sem imela Katarino na koncu v naročju. Sva se na tipkovnici naslonili, pa je šlo vse v maloro.user posted image  Se mi res ne da zdaj še enkrat... moram malo pozabit.

Drugače je pa tak lep sonček spet. Vozički, v nizki štart!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
13.3.2007 10:57:43   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

Sicer pa smo tudi mi ravno začeli prodajat stanovanje in upam, da bomo kmalu dobili kakega kupca, da normalno zaživimo naprej...res je kriza še s tem se ubadat; joj kako kalvarijo smo imel, ko smo preko agencije z licenco kupil stanovanje (pol smo plačal, za pol smo pa vzel kredit) in so nam v banki rekli, da če sploh vemo kaj kupujemo- da ti papirji so pa živa groza- naju je skoraj kap...pa so potem v banki zrihtali notarja, ki je od agencije zahteval in dobil vse papirje- groza- še dobro, da sva vzela kredituser posted image

svašta. ja...res je včasih se bolje potrudit in na lastne roke raziskat. midva ga tudi sama prodajava. zakaj bi plačevala še agenciji odstotke. tolk bi jim mogli dat kot za davek od prodaje...brezveze. za ta denar jaz marsikaj naredim ali dobim. bi pa človek mislil, da se na svoje posle spoznajo. ta je pa res dobra. dobro da vem....

ooo meta in živa pa kraljujeta po kranju kaj. a je meta zamenjala voziček ane...mater je nobl...

naša je zdajle šla spat, pol pa tudi medve šibava ven...je super lepo. hihi mojčika...včeraj sem zvedla, da naša "babysitterka" prodaja just kremice. hi hi, jaz pa tebe morim...

lep dan želim vsem skupaj...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
13.3.2007 12:02:02   
barba
Jst sem šele zdajle pri prvi kavi.user posted image  Smo ponoči slabo spali oz. smo ga žurali od pol 2h do 3h, ko je v najini postelji prvič zaspala na trebuhu.user posted image  Vstala je pa ob pol 8h.user posted image  Sva šle na en dolg sprehod. No, pri eni kmetijo so imeli kobilo in žrebeta v ogradi. Meti se je kar trgalo.user posted image  Zdej pa od 11.15 spi.
Sem bla prejle kar mal jezna, ko mi začne tašča razlagat, da naj v soboto nesem na grob rože in svečo. Pol je vprašam, če slučajno kam gre.user posted image  Ja itak, do nedelje v toplice.user posted image  Še dobr, da sem jo srečala.user posted image user posted image user posted image

zvezdica - jst sem doma iz velike kmetije in sem od 14 leta skoz vozila traktor. Fotr je reku, da mi plača vozniškega, če ga grem delat za tovornjak, drgač pa ne. Men pa ni blo problem. Itak je bil ves ponosen in se je hvalil, da njegova hčer v prvo nardi izpit in to za tovornjak.user posted image user posted image user posted image

Alička - sploh nisem vedla, da si slikala user posted image user posted image user posted image

DeVilla - ja škoda no za jutri. Le pozdravite se.user posted image

maychika - Meta ma novo limuzino, v bistvu kabriouser posted image user posted image user posted image  Vidve prideta jutri?

Uživajte na sončku! Jst grem kuhat riž s špinačo in ribico.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
13.3.2007 12:08:22   
mojčika
V službi se mi je zadeva fajn zakomplicirala, se grem jutri prijavit na zvod, mi nočejo dat vsega dopusta, ker ga sicer, če me aprila zaposlijo nazaj, ne bom imela za poletje dovolj, ja učiteljski poklic, s tem, da ne vem, če me bodo jutri hoteli vzeti na zavod, ker še imam dopust, ker po njihovi logiki gre aprila za ponovno in drugo zaposlitev in dopust za poletje mora biti po novi pogodbi, kar pa ne gre, ker bi morala prej delati 6 mesecev... eh zakomplicirana stvar, ravnateljica pravi, da bo že skombinirala, jutri pa upam, da me vzamejo na zavod, ker sicer še imam 10 dni dopusta... jaz prav nič več ne štekam teh zadev user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
13.3.2007 14:10:33   
*zvezdica*
Oj!

Jaz čakam v službi, da se zjasnijo kaj bouser posted image . Ma ta tip, ki me ma "na čez" sestanek in zdej čakam. Lahko rečem, da je tle kar fletno..folk je kar vredu (čeprav sem za enkrat še bolj sama zase), pa vzdušje pa to je tud ful vredu. Folk tle ful razvajajo..majo eno gospo, da ves čas skrbi, da so stvari tipi top. Smo dopoldan dobil vsi postrežen sveže stisnjen pomarančni sok  na pladenčku postrežen. Res, kar se tega tiče so pa ful na nivoju. Poln hladilnik sadja, vode (Evian), kava, čaj, mleko...ni da ni. Sam da bi bla še glede plače tko veselauser posted image ..če me bodo sploh sprejel.

Marcela pa ful pogrešam..pa še možek je dons doma, ker je bolan in me je že dopoldan vsaj 10x klical...se vidi, da ne more brez meneuser posted image .

Meta in Živa, super sta!
Barba kaj pa maš to za en voziček? Mi bi tud mogl enga mal manšega nabavt.

Mojčika a se slučajno da še bolj za komplicirat glede dopustauser posted image

No, se javim še kja zvečer.

Uživajte na sončku

< Sporočilo je popravil *zvezdica* -- 13.3.2007 14:11:13 >

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravljice, ki pomagajo govoriti
Z Boštjanom Gorencem – Pižamo smo se pogovarjali o tem, zakaj je projekt Lahkonočnice tako pomemben, kako nastajajo prav...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.