|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
19.3.2007 14:23:44   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

PUNCEEEEEEEE, ZDAJ KO SEM PISALA SE MI JE KATARINA PRVIČ IZ LEŽEČEGA VSEDLA !!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  No, zdaj se pa že po palčkah od kinderpeta vzpenja. Očitno je tako vesela, da je spet doma, da bo kar shodila...user posted image   Bravo, moja pogumna zlata punčka!

BRAVOOOO, se bo Marelica, le vztrajajta....

Sneg pa bomo dobili mi ponoči na jutri, tudi meni ni, se mi sadno drevje tako smili, je že v polnem razcvetu vse...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 19.3.2007 14:25:32 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
19.3.2007 14:55:42   
Krista28
Živjo,
Midva s Kristjanom sva se glih pred snegom vrnila s potepanja po Lj. Sem bla v Hoferju in nabavla gumaste škorenjce (moral jih bo imet v vrtcu) in dežno preobleko (hlače in jakna kot vetrovka). Ful luštno pa kar poceni.  Pri nas piha kot pr norcih. Zdele mi pa že ene 2 urci spi, jaz pa malicam pa kuham kosilo.

Marelica, dobro da sta domauser posted image , zdaj pa sam še do konca se v red spravit. Ko bo sonček bosta pa več zunaj, pa bo tud za Katarino boljš, boš vidla. Mogoče jo je pa ležanje v bolnici vzpodbudilo da bo več migala.

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 19.3.2007 15:09:53 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
19.3.2007 15:20:54   
Marelica
user posted image

če katero slučajno zanima, kakšno gnilo vreme je pri nas... Pa ves čas se lomijo veje in se sipajo gore snega iz strehe. Če bo še naprej tako snežilo ga bo naneslo kak meter.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
19.3.2007 15:26:38   
eya
Kaj, Marelica, toliko ga je že? Ne morem verjet... Pri nas je pa zdaj začel naletavat...

< Sporočilo je popravil eya -- 19.3.2007 15:31:58 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
19.3.2007 16:25:09   
*zvezdica*
BRAAAAVOOOO Katarina!!!! Ti si prava borka, pa tko navdušena nad domomuser posted image user posted image user posted image . Faca si!

Pri nas tud mede k pr norcih in je že skor tko k pr Marelici. Me je ravno klical možek na poti iz službe, da je en tovornjak s ceste zdrsnil in je totalna gužva na cesti.

Joj a ni beden dan, no? Midva sva že oba prstjena k sam satan...res je kriza bit cel dan notr zaprt...ampak zunaj je res taka groza, da niti slučajno ne morva ven. A si predstavlate, da bi blo tkole celo zimouser posted image ..ojoj!

Mi smo že 3 Backyardiganse dons pogledal...ima najrajš Riding the range...ker so konjički noter in kar cvil zraven, ko jih gledauser posted image .

Mojčika, boste že s časoma najdli pravi ritem...lahko za začetek probate en teden tako, drug teden drugač...pa boste vidl kaj vam bo najbolj ustrezal.

Grem pomešat kosilo, da se kej ne prismodi

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
19.3.2007 17:27:54   
popmilka
user posted image user posted image user posted image  Katarina in Marelica, samo da sta enkrat doma.

Sem se vam morala nasmejat, kakšna posrečena fraza, da sneži kot pri norcihuser posted image user posted image user posted image . Tudi pri nas na Koroškem je že kar pošteno belo. Malo prej je še elektriko ven zabrisalo.user posted image

Dopoldan sem bila na CSD-ju, sem nesla papirje za otroški dodatek. Je bil v mestu Jožefov sejem in sem tudi za jedva našla en parkir plac, no na koncu sem pa bila tak mokra do kolen, kajti zjutraj je pri nas še močno deževalo in pihalo kouser posted image .

Mojčika, vidim, da imaš iste probleme kot jaz pri uspavanju. Tudi jaz podobno prakticiram pri uspavanju Roka, user posted image  tak pristop je ponavadi potreben zvečer.

Lepo bodite...

Naš sonček Rok sije od 2.4.2006. 29.1.2009 pa se nam je pridružil še Nejc, tako sedaj sijeta v naši hiški kar dva sončka. ;-))

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
19.3.2007 17:40:19   
maychika
eya si morš mislit, da enemu so pa res slap naštimali zadaj za pleksi steklom. super zadeva in tudi super neuporabna. pa saj to ni važno, če imaš polnprtljažnik zvočnikov in nič prostora. sva se z možem smewjala, da bi dala svojega zrihtat (ker ga zrihtajo v stilu tvojega hobija) in da nam ga totalno spedenajo da bo "prijazen" otrokom...hi hi...me zanima kako bi zgledalo.

pri nas je vse belo in še ga sipa in sipa...ma je lepo videti dokler si not na toplem in suhem (čeprav smo se vmes potepali, še vedno nabavljamo za stanovanje)...

katarina dvakrat super in bravo...ti pa le pij, da se pozdraviš...moraš biti pridna...

kva ga sipa pri nas...uf. bo treba kidat.

mi pa zvečer tako pozno hodimo spat, da smo zjutraj ob devetih vsi naspani in vstanemo šele takrat. saj ne vem ali bi hvalila ali ne. je dobro in ni dobro, ker se zvečer nimaš časa oddahnit. gre tako pozno spat, da greva tudi midva takrat.

uf...se je zabliskalo in zdaj grmi. to mi je pa ful lepo poslušat.

lepo bodite...pečenka in krompir že dišita, solata pa se tudi že pripravlja...mmmm

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
19.3.2007 17:41:13   
maychika
joooj kolk ste tacajt napisale...je kar na novo stran šlo...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
19.3.2007 19:08:10   
Marelica
Mojčika, zadnjič si sparaševala o risanki medvedek uhec. Kaj ti bi imela rada slovensko, ali je češka čisto vredu? Ker pod mis uszatek najde kar nekaj na muli. Čakaj, zdaj sem pa vpisala medvedek uhec in je tudi ohoho zadetkov. Edino virov je malo.

Drugače so pa risanka feni na strani http://www.slocartoon.net/

Jaz pa mrzlično iščem risanko Franny's Feet, pa je mula ne najde. http://abc.net.au/children/frannysfeet/user posted image

Backyardigansi so pa ena A. Jaz sem si že enih par zavrtela in zdaj se mi v mislih ful dostikrat poje njihova uvodna pesmica.user posted image

No, koliko snega imate pa zdaj?

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
19.3.2007 22:24:04   
maychika
mi imamo veliko snega, sam ga ne bom šla merit...hi hi. sem rajši na toplem.

naša ima pri backyardigansih najraje uvodno pesem in isto na koncu. ko ji prižgem samo da sliši nasmeh okrog glave in me pogleda in se začne rukat (plesat)...užiiiivaaaa...ko pa je risanka sama pa se igra in bežno spremlja vsake toliko časa...meni je sicer najbolj všeč (kar se pesmi in plesa tiče) the quest for the flying rock...disco pa to...hi hi

nič nekaj pogledam pol pa spat...

lahko noč

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
19.3.2007 22:25:44   
alička
Kje pa ste čvekice? A ste šle vse kar po risanki spat user posted image , k mamo tako krasno vreme.

Katarina user posted image user posted image user posted image , pa fino, da sta doma. Vem kako je to ko te terajo, da mora otrok pit... Tudi naju so v bolnici pregnjavili zaradi tega pitja, tamala je pa spila tri požirčke pa gotovo. No pol, sva pa prišli domov, pa se ji je po nekaj dneh čudežno odprlo in zdaj pije ko žolna.

Pri nas imamo že par dni novo "modo" user posted image ... Včasih je, ko je imela dovolj hrane zaprla usta, se obrnila stran pa konec... Zdaj pa odpre usta, pljune vse skupaj v roko in zabriše na tla user posted image  .
Slikat mi je ni uspelo že 14 dni, ker ko zagleda fotoaparat zlaufa proti meni, ali se začne stegovat, skratka vsi posnetki so za en d... Tako sploh še nimam pravega posnetka, na katerem bi se videlo kako hodi user posted image . Je pa zdaj že kar dobra in vsak dan bolj pogumna.
Pa še to, v 14 dneh se je tako potegnila, da so ji kar naenkrat vsi pajacki za spat prekratki. Bo morala mami spet v šoping.
Pa navadili smo se iti enkrat na dan, okrog 12h spat user posted image user posted image . Spi vsaj uro in pol, tako da je to precej bolje kot prej ko je spala 2x po pol ure. Si človek res lahko malo oddahne.

Na tole vreme imam pa samo en komentar user posted image ! Upam, da bo tale sneg čim prej pobralo. Zvezdica strinjam se s tabo...kriza bi bila, če bi imeli celo zimo tako.

Lepo pančkite!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
19.3.2007 22:28:00   
Pokora
Bravo Katarinca!!! No Marelica, vidiš da samo še malo manjka, pa boš s trebuhom za njo tekala user posted image user posted image  Zdaj se naj pa samo še pozdravi čim prej.

Ste toliko napisale tačas ko me ni bilo, da sem se komaj prebila.

Flecker čestitke za službo. To je pa res super da boš imela tako blizu. Še z možem ne bo treba kombinirati zaradi avta. Pa dober delavnik imaš - boš lahko veliko z malima.

Torej, meni so podaljšali porodniško, tako da sva s pikcem doma še do konca junija. user posted image user posted image

Z možem sva ravno prišla nazaj noter. Sva se malo znašla, da sva lahko šla skupaj ven. Me je on poklical na moj mobitel, potem sva pa dala njegovega zraven Nikove posteljico in hitro na sneg. Sej ne vem če sem vam že povedala, ampak jaz sem malo čudna in se snega vedno, ampak res vedno razveselim. user posted image  Sem prejle otresla vse drevje okoli hiše, da ga ne bi polomilo, pa avto spucala, mož je pa malo pokidal, da se da okoli hiše. Je pa trenutno ene 15 cm snega.

Je ena spraševala glede ruzaka. Mi imamo Vaudejevega in je super. Pri teh nahrbtnikih za otroke nosit je pomembno da je "ornk" ruzak, ker če ni, potem težko otroka nosiš v njemu. Čisto nekaj drugega je namreč nosit živo težo. So eni naši prijatelji najprej kupili enega takega bolj enostavnega in so ga prvič, ko so šli na Češko kočo pustili takoj v prvem grmovju in tamalo nesli štuporamo. Potem so pa nabavili enega malo bolj ornk in so se veliko prenosili.

user posted image

Dones sem šibala po plenice v Hoferja in sem spotoma kupila še šotorček. Ne vem če bi imele ravno takega ki ima še žogice zraven, ampak ta se je meni zdel super. V bistvu je sestavljen iz treh delov - iglu, tipi in taka cev ki ju povezuje. Lahko pa je tudi vsak element zase.

Mi rib še ne jemo, ker ima mož hudo alergijo na ribe in se jih moramo izogibati. Pa tudi drugače naj ne bi malčki do enega leta jedli rib. Ampak če ste jih sprobali in ni bilo reakcije je ok.

Sem vas že enkrat hotela vprašati če vašim kaj paše kislo? Nik namreč za zajtrk poje celo kislo kumaro. Pa solato je, pa krompirjevo solato ima rad... Sladke reči kot so razni linoti, pa mu ne grejo niti pod razno. No še zmeraj pa vsega skupaj poje bolj za vzorec, no razen kumare. Se kar tres začne če mu je ne dam takoj ko zagleda kozarec user posted image  

Sem že pozabila kaj vse sem hotela pokomentirati, ko je bilo toliko vsega. Grem raje spat.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
20.3.2007 9:20:10   
eya
Jutro!

Danes sem pa zgleda prva...mi2 sva se že najedla, mali pije še sok, jaz pa sem hitro na rr prišla pogledat...

Snega imamo pa tudi mi zdaj precej, pa še kar naletava. Sva šla pa že včeraj malo ven, v kombinezon in na sanke-samo malo po dvorišču. Danes pa na najbližji hrib-enega celo imamouser posted image  Je pa res smešno, celo zimo nič, zdaj ko bi se mogla pa pomlad začet, pa sneguser posted image

Aja, hvala vsem za mnenja o nahrbtnikih, najbrž bo kar Deuterjev Kid II ali pa mogoče od Vaude Jolly (se mi zdi, da se mu tako reče).

Glede otr. dodatka-jaz sem se odločila, da počakam do aprila, ker po aprilu se vpisuje podatke za leto 2006 (pred tem pa za 2005) in se mi ful bolj izplača, preskočim dva razreda, ker sem imela leta 2006 samo starševski dodatek, leta 2005 pa še kar dober študentski zaslužek (kje so že tisti časiuser posted image ). Tako bom sicer ostala brez aprilskega nakazila, samo bo že majski toliko večjiuser posted image

mojčika, hvala za podatek...sem preračunala, da je včreaj pojedel okoli 950 kalorij sigurnouser posted image  Ma, je precej več večerjal kot sicer, ga je zgleda sneg zlakotnil

Lep dan!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
20.3.2007 10:06:26   
Cebelica2
eya a pol boš kar počakala na april za vlogo za otroški dodatek. No mi ga bomo kar zdaj marca dali, ker porodniška je bla glih ista kot prej plača, no moj pa je mel lani višjo plačo,saj je imel malega prijavljenega.
No mi tudi razmišljamo o nabavi ruzaka pa smo za enkrat nekako za Vaude Jolly bi ga dobili za 149 EUR pa 10 % popust na to vrednost. Ampak bomo počakali na Anžetov roj. dan mogoče bo še kdo kaj prispeval. Upajmo. No zunaj pa je začelo spet konkretno snežituser posted image No pa jo mamo zimo. Bodo naši sončki zdaj vsaj konkretno sneg vidli pa kombinezone ponosili. Ker midva sva ga kupila pa ga je mel samo enkrat pa še to zato, ker smo doma pozabili bundico pa smo bili na obisku pri mojih starših. Naslednjo sezono pa bo itak premala

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
20.3.2007 10:31:05   
barba
Ojla,
jst se sam tko mal javim, k mam lih cajt.user posted image  Meta je pri tašči, dvorišče je skidan, zdej čakam pa mentorja, da mi vrne diplomsko. user posted image  Gre lih mimo in mi jo bo spotoma dostavil.user posted image  

Alička - kako je šel izpit?
Flecker1 - čestitke za službouser posted image

LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Cebelica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
20.3.2007 12:15:20   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Torej, meni so podaljšali porodniško, tako da sva s pikcem doma še do konca junija. user posted image user posted image

super. čestitam pokora...uživajta in držita pesti še za nas...

pokora sej sneg je res lepo, ko pada, običajno nam gre na živce kasneje, ko se začne ta grd del in mraz...

naša uživa v kisani solati, samo je ne dajemo preveč. tudi peso ima ful rada.ž

lp, tia se je zbudila

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
20.3.2007 12:25:03   
mojčika
Hojla nisem doma, zato samo na kratko... govor je o nahrbtniku Voude Jolly, ravno ta Boštjan, ki svetuje tukaj na RR, mi ga je odsvetoval, češ, da ima premehko hrbtišče, da je za nosača bolj naporen kot Deuter KId II, ta ima res vse ojačano in je lahkek 2,5 kg, cena Vauda pa je enaka ceni Deuterja, za to ceno sem kupila vse v kompletu s strehico in ponjavo za dež, tudi neurje bi nas lahko ulovilo, sem ga pa kupila v LJ, bom vprašala, kako je že ime trgovine, če vas zanima...

user posted image
user posted image

Vaude Jolly Light - planinski nahrbtnik za nošenje otrokaObičajna cena: 158,00 EUR(37.863,12 SIT)Spletna cena: 139,90 EUR (33.525,64 SIT) , Prihranite 11.5 %

kid II

http://www.outdoorgb.com/p/deuter_kid_comfort_deluxe_rain_cover/

to je cel komplet

< Sporočilo je popravil mojčika -- 20.3.2007 12:27:26 >

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
20.3.2007 12:34:01   
mojčika
No na Promontani sem našla te Vaude Jolly, tisti drugi z mrežico, Light, naj bi bil zelo neuporaben, prvi pa zgleda dokaj fajn, samo ker gre za isto ceno, bi se jaz sigurno odločila za Deuterja:

http://promontana.si/cekarcek/Oprema/Nahrbtniki/Za_otroke/

< Sporočilo je popravil mojčika -- 20.3.2007 12:35:57 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
20.3.2007 13:11:27   
eya
Ojla!

Mi2 sva danes nabavila tricikel iz Mercatorja, se mi je zdel mnogo boljši kot tisti, ki je podoben v Baby centru- je ful ropotal, ko smo ga sprobali. Pa še 15 evrov je bil dražji. Sicer je pa ta iz Mercatorja fajn-z veliko banjico za noge, pa z mehkim obročem, da otroček ven ne pade. Pa 2 mali košarici ima za drobnarije. cena je pa 35 evrov...sem naredila malo reklame, če katera še kupuje tricikel user posted image user posted image

Mojčika hvala, zdaj moramo samo še tašči povedat, da je Deuter boljši. Za ime trgovine pa se priporočam user posted image

Ja, Pokora, super za podaljšanje, ne vem, kako sem zjutraj to pozabila komentirat. Kakšnih kislih stvari pa mislim, da še nismo dali malemu, moramo probat.

Žiga je ravno zaspal, jaz grem pa kuhat-krompirjev golaž+hrenovke.

Lp!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
20.3.2007 13:24:45   
alička
Eya tega v Mercatorju sep pa tudi jaz gledala, Samo sva bili z vozičkom, drugače bi ga takoj kupila. V Kranju so imeli smo 3 komade user posted image , tako da se bojim, da mi jih bodo prodali...

Do zdele sem bila brez interneta, groza, sej sploh ne znam več živet brez njega... Mal pretiravam, ampak blizu pa sem.

Barba izpit je bil spet eden tistih loto variant za obkroževat user posted image , tako da... občutek ni slab, ampak si ne upam nič rečt.

Živa mi je danes pa res dala vetra. Pokonci sva bili že ob 4h user posted image . Pa nič joka, ona se je lepo zbudila (pa je šla normalno uro spat, tako kot vedno), eno urco je še malo poležavala (jaz nisem mogla zaspat), pa dremuckala, potem je začela jokati. Sva pili mleko, se crkljali, skušali zaspati v taveliki postelji...NIČ!
Ob 6h sva pa vstali. Sem si mislila, da jo bo kmalu zmanjkalo, no sej jo je ob 8h za boge pol urce. Zdajle mi je pa pila kri do pet minut nazaj (jaz pa tako zmatrana, da sem zakinkala na tleh, ko sva se igrali). Pa glava  me boli user posted image  . No zdaj je končno v posteljici, oči tudi, ker je bil v nočni, jaz pa sem se razbudila...
Grem si skuhat user posted image , mogoče imam ful nizek pritisk, pa zato glavobol.
Tale sneg pa... vesel ga je mislim edino user posted image .

pa pa

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
20.3.2007 16:41:50   
Krista28
Ojla,
Midva sva bila pa na sprehodu. Smo uporabil dežno prevleko za voziček, pa jaz novo vetrovko sprobala, pa flis spodaj in je blo luštno.user posted image Mali že kar nekaj časa spi, jaz pa pijem kavico in cookie (njami).

Tud pri nas bomo kupil nahrbtnik, in se najbolj nagibamo k deuterju, kolega od mojga user posted image , ki je gorski vodnik pa je pohvalil ferrino nahrbtnik, sam men tani tolk všeč kot deuter.
user posted image FERRINO - Caribou
Nahrbtnik za nošenje otrok, starih do tri leta oziroma do 20 kg. Hrbtišče je nastavljivo po višini in izdelano iz dihajoče mrežice. Uporabljamo ga lahko tudi kot zasilni stolček. Nastavljiv sedež za otroka po višini. Pomembna je nastavljiva in odstranljiva "strehica", ki ščiti otroka pred soncem. Ima večji prostor za partljago, stranska žepa iz mrežice in dva žepa na pasu.
Material: Supertex.
Masa: 2400 g.
Cena: 28.754 SIT / 119,99 €

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
20.3.2007 17:05:31   
mojčika
Poglejte dobro hrbtišče za nosača vseh treh modelov, boste videle zakaj se Deuter najbolj priporoča, vse je ojačano, nobenga lufta, res komot za nosit, ta zadnji, ki ga je Krista dala gor, ima samo mrežico, če dobro pogledate, nič ni drugega, to mi je Boštjan popolnoma odsvetoval, smo pa mi imeli tega zadnjega na posoji 14 dni, res z Deuterjem ni primerjave...

No zdaj pa dovolj, me boste site...

Eya imena trgovine se ne spomnim, je pa v centru mesta, pri Križankah greš proti Ljubljanici, ne greš čez most, ampak zaviješ desno po ulici navzdol, tam sta dve alpinistični trgovini, v drugi smo kupovali mi... No upam, da najdeš, sicer bom poiskala ime...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 20.3.2007 17:06:47 >

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
20.3.2007 17:09:24   
mojčika
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
20.3.2007 17:28:53   
Pokora
Eya, trgovina katere se Mojčika ne spomne je ANAPURNA. 

Mi smo se za Vaude-ja odločili, ker smo dobili več popusta. En prijatelj namreč dela v Promontani, pa nam je zrihtal popust. Sta si pa Vaude-jev (jolly) in Deuter-jev nahrbtnik zelo podobna. Oba imata ojačano hrbtišče za nosača in se super fixirata. Jaz u bistvu nisem opazila nobene razlike ko smo ju sprobavali. Torej, moj nasvet je, da ko boste kupovale nahrbtnik probate iztržiti čim več popusta in kupite tistega ki ga dobite cenejeuser posted image  
Mi2 sva danes ravno z nahrbtnikom šetala okoli po snegu. Se je pokazal sonček in sva prav uživala. Drugače pa kar vidno kopni tale sneg. No sej ni čas za njega, je pa lepo user posted image

Maychika, sevede držim pesti za vas, da vam podaljšajo. Vam prav privoščim da vse skupaj čim lepše speljete!!!

Barba, dobr maš ti zdresiranega mentorja, da ti bo kar dostavil popravljeno diplomskouser posted image

Mi smo dones imeli za kosilo staro slovensko jed, ki se vam bo mogoče zdela čudna: jedli smo namreč fižol v zrnju zabeljen z drobtinicami s čežano. Jaz sicer zraven naredim še pire, drugače se pa samo fižol s čežano je. Pa sevede veeelika skleda solate zraven!
Eya, si mi pa dala idejo za jutri. Bomo kar krompirjev golaž imeli.user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
20.3.2007 20:25:17   
maychika
joj punce pobegnile smo na drugo stran

najprej to zdej vas grem pa brat

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...
Otroci, ki ne smejo oditi
O mamah in očetih, ki ne znajo izpustiti.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?