alička
|
Eya tega v Mercatorju sep pa tudi jaz gledala, Samo sva bili z vozičkom, drugače bi ga takoj kupila. V Kranju so imeli smo 3 komade , tako da se bojim, da mi jih bodo prodali... Do zdele sem bila brez interneta, groza, sej sploh ne znam več živet brez njega... Mal pretiravam, ampak blizu pa sem. Barba izpit je bil spet eden tistih loto variant za obkroževat , tako da... občutek ni slab, ampak si ne upam nič rečt. Živa mi je danes pa res dala vetra. Pokonci sva bili že ob 4h . Pa nič joka, ona se je lepo zbudila (pa je šla normalno uro spat, tako kot vedno), eno urco je še malo poležavala (jaz nisem mogla zaspat), pa dremuckala, potem je začela jokati. Sva pili mleko, se crkljali, skušali zaspati v taveliki postelji...NIČ! Ob 6h sva pa vstali. Sem si mislila, da jo bo kmalu zmanjkalo, no sej jo je ob 8h za boge pol urce. Zdajle mi je pa pila kri do pet minut nazaj (jaz pa tako zmatrana, da sem zakinkala na tleh, ko sva se igrali). Pa glava me boli . No zdaj je končno v posteljici, oči tudi, ker je bil v nočni, jaz pa sem se razbudila... Grem si skuhat , mogoče imam ful nizek pritisk, pa zato glavobol. Tale sneg pa... vesel ga je mislim edino . pa pa
|