|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
3.10.2007 19:49:22   
eya
Ojla!

Krista, jaz bi na tvojem mestu vsaj poklicala na urgenco, da bi jih povprašala. Ali pa jutri vašo pediatrinjo pokliči. Sporoči, kaj bosta uštimala.

Žiga je tudi en tistih, ki ne mara spalne vreče, prav znori, ko mu jo hočem obleči. Se pa ponoči včasih odkrije, včasih pa tudi ne.

Zvezdica, me prav veseli, da se je tako fajn izteklo tole s službo. Še sobote bi mogla imet frej, pa bi bila idealka, kaj...

Maychika, sem zadnjič videla tisto risanko-Fifi in cvetličniki. Je na sporedu tudi ob nedeljah dopoldan.

pa,pa...

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6001
   RE: Aprilke 2006
3.10.2007 20:41:39   
rocky2
Joj, Krista, nikar ga ne seri s kamagelom.user posted image Pojdi raje kar k zdravniku... OK, če ti bo rekel, da je zvito bo kamagel tudi vredu, če pa je zlomljeno pa pomaga samo dobri stari gips. Ne vem, če se ti splača sicer it na urgenco, ker boš čakala ko nora, definitivno pa pojdi jutri k pediatrinji. Ko sem imel jaz nalomljeno zapestje sem tudi samo padel, me je nekdo porinil pri igranju košarke...večinoma me ni bolelo, razen če me je nekdo trdno zagrabil za poškodovano mesto, takrat sem pa padel po tleh od bolečine. Je pa bilo kar pošteno oteklo, čeprav moram rečt, da sem imel bolj otekel gleženj, ko sem si ga samo zvil, tako da oteklina ni vedno najbolj zanesljiv pokazatelj.

Zvezdica, moram rečt da sem zelo vesel za tole tvojo službico. Saj na koncu se je pa lepo izteklo, aneuser posted image . Pa ti zgleda ne bo potrebno iskat nove službe.user posted image

l.p.
Rok

_____________________________



Mina in Brina


Brina, Mina, Nenya, Rok...nas je pa že veliko, ane.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6002
   RE: Aprilke 2006
3.10.2007 21:04:21   
Pokora
Krista ste bili pri zdravniku? Upam da ni kaj hujšega!!!!

Imamo pa mi tudi en problem za katerega vas prosim zamnenje. Namreč, Nik ne hodi več normalno. Zgleda približno tako, kot da je ravno shodil in še ni preveč stabilen. Pa noge tako hecno premika kot en robotek, al pa invalid. Sem se včeraj ful ustrašila, ker je tako hodil. Pa sem mu dala malo Calpola, da bi videla ali ga kaj boli, al zakaj tako hodi. Po Calpolu je hodil normalno, dones pa malo normalno, malo pa tako čudno. Sploh ne vem kaj naj. Za enkrat smo počakali, če ima mogoče musklfiber, samo ne vem od česa bi ga imel, ker sem ga precej nazaj držala zaradi viroze, ne vem pa kaj naj jutri naredim če bo še tako hodil. A bi ga ve peljale h P na pregled? Aja, videti ni pa nič, sem že vse pregledala, pa postrigla nohtke, če bi ga slučajno kakšen žuli, pa stopala pogeldala, pa ni nič videti... Ful je čudno, resuser posted image

Pri nas je vreča tudi edina varjanta da je pokrit. Nimamo pa niti malo problemov z njo - da lepo sam roke v luknjice , počaka da jo zaprem in to je to. Jo je navajen in tudi v varstvu jih varuška vse kar v vrečo "zapre", da se ji ne odkrivajo.

Marelica kako je pa Katarina zadovoljna s tisto napravco ki jo namontiraš na voziček? Se rada vozi v njej?

Zvezdica res super za službouser posted image  Res fino da se je malo poštimalo in da si sedaj zadovoljna.

Rok kaj pa če je Mina kaj takega sanjala, da je bila še ko se je zbudila čisto iz sebe? A čez dan je pa čisto uredu? Držim pesti, da bo današnja noč bolj mirna!

Mojčika tale HB od MM si pa res zasluži aplavz!user posted image  Pri nas se pa kar ne dvigne in ne dvigneuser posted image
Že stokrat sem te hotela vprašati kako sta MM izbrala ime. Opazila sem da je njenim tetam tako ime (ali pa vsaj eni), lahko pa da sem tudi narobe opazilauser posted image

Lepo spančkite!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6003
   RE: Aprilke 2006
3.10.2007 21:10:55   
Krista28
 
Mož je klical na urgenco in so mu povedali, da je potrebno v vsakem primeru slikati, ker so otroške kosti drugačne kot pri odraslem. jutri gresta z malim k P. po napotnico, potem pa na travmatološko. Sporočim kako se bo izteklo. Jaz moram v službo.
Upam da ne bo kaj hujšega. user posted image Držte pesti.

Tudi kristjan je kot klop ko pridem iz službe, samo mami pa na noben način noče rečt.  Zdaj ko je bolan, pa še posebej. Če se spomnin nečaka, je bil isti ko je bil toliko star. Pol je pa še bolj tečkan, da vidi, če ga imam res tolk radauser posted image . Ni kej, mamice smo zakon (včasih je kar težko a ne?)

Nočko

_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6004
   RE: Aprilke 2006
3.10.2007 21:15:07   
Krista28
Pokora, lahko je ša malo "švoh" po virozi. Pravijo, da po letu in pol otroci pospešeno rastejo, in da je možno da jih res nogice bolijo in si to ne izmišljujejo da bi se izognili hoji. Vprašaj še pediatrinjo, pa mogoče je več z vozičkom na sprehodih kot pa peš. Ne morem pa tega zatrdit.

HB je pa zdaj tudi pri nas 133user posted image user posted image . Smo imeli tudi nizkega.

_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 6005
   RE: Aprilke 2006
3.10.2007 21:54:01   
mojčika
Pokora MM je dobila ime po teticah, ki so bile tudi poročne priče, torej po moji sestri Maji in moževi sestri Marini, sta bili veseliuser posted image

Glede hoje, naša si zadnje dni umišlja hojo po prstkih, tudi jaz sem mislila, da jo kaj žulji, a očitno le sprobava nove finteuser posted image , če bi trajalo, bi jaz vsekakor šla, da pogledajo, če je to res le finta.

Mi smo pa danes dobili navodila, da gremo spet k okulistu, bo pa že čez 14 dni, tako da takrat več...

Zvezdica tudi jaz sem vesela, da je nova služba uspela, naj tako tudi ostaneuser posted image

_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 6006
   RE: Aprilke 2006
3.10.2007 22:00:10   
maychika
joj krista res ne bi vedla. mogoče je res bolje, da greste pokazat. bolje da se pravočasno odkrije če je kaj in da se naštima, da se prAVILNO NAZAJ ZARASTE. ups..., če je kaj zlomljeno. mogoče pa je Kristijan pravi mali mož in bolečino super prenaša. če pa nič ni, boš pa ti lažje živela, če boš to vedela.

hi, jaz sem že nameravala poklicat za pregled (ker smo bili 30.9. stari ena in pol leta) ker nas še niso vabili pa sem pol včeraj pozabila klicati...no, danes pa smo dobili vabilo. imamo naslednjo sredo + cepljenje. sem mislila da sploh ne bodo vabili, ker še vedno niso rešili situacije s tem, ko je naša pediatrinja šla delat drugam, drugega pa še niso našli...tko da kadarkoli smo rabili iti k zdravniku smo pač šli k tistemu ki je takrat delal...hja...se moram spomnit in rečt, če nas kar sprejmejo. ker je bilo tako, da sta vpisovali samo dve, pa je pol naša šla drugam, una druga pa na bolniško in pol porodniško...

zvezdica....ful sem vesela, da se je situacija v službi tako obrnila, da ti je zdaj všeč . zanimivo ane, kako ti lahko ena prava oseba polepša trenutke v službi. pol še včasih na une delovne sobote pozabiš, čeprav znajo bit ful nadležne. moja tašča tudi dela v hotelu in dela isto 6 dni na teden skoraj brez izjem. sicer pride pol tudi malo prej domov, ampak...vseeno je včasih frej sobota tudi fajna. upam, da boš še naprej zadovoljna v službi in da boš rada hodila tja.

nič...lepo bodite...lahko noč...

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 6007
   RE: Aprilke 2006
3.10.2007 22:06:42   
ksenija.
Mene so tudi danes poslali domov, čeprav je šlo za las. Nas je bilo 11 nosečk na CTG-ju (z rokom danes ali pa smo bile že čez), štiri pa so bile že v porodnih sobah. Tako da je v ptujski porodnišnici norišnica. No torej, najprej so mi naredili CTG, potem me je pregledal zdravnik, na koncu pa je rekel, da naj grem še v laboratorij, da vidi , če sem še vedno slabokrvna in rekel, da če bo izvid slab ostanem notri, če ne pa se vidima v petek. Sem šla dat kri, potem pa kar domov po nahrbtnik, ker sem bila prepričana, da ostanem notri. Hemoglobina sem imela 103 in je rekel, da je še to OK in lahko grem domov. Tako, da jaz še vedno čakam.

No, tudi naša dva sta v spalnih vrečah in se sploh ne pritožujeta, pa tudi bolj mirno spita, ker prej sem jih iskala po posteljah.

Rok, tudi Zala je sedaj imela obdobje, ko se je ponoči ful zbujala in jokala. IN to res grozno jokala, pa nimam pojma zakaj.

Imata pa pri nas oba popoldan obdobje "mama" in je včasih tako hudo, da niti iz sobe v sobo ne smeme, ker se oba dereta, ko me zgrešita. Me je kar groza, kako bo ko pridem iz porodnišnice. PA danes sta se popoldan ful drla, je Zala včeraj za darilo od tete dobila Pametnega kužka in sta se scotala za njega.

Pri Blažu je še vedno najbolj priljubljen Nodi in je prav zanimiv, ko začne že prej pesmice pet, ko ve, da se katera približuje. PA če aga vprašaš kaj govori Nodi Bučku, pa začne "koji, koji, koji" (nikoli, nikoli, nikoli in zraven odkima z glavo, pa če ga vprašaš kako dela Nodi z glavo, začne ful prikimavati z glavo. PA poje "vetejcek" - veterček..., ali pa "kog in kog" - krog in krog. Pri tem se drži za roke in se vrti. V glavnem ful je zanimiv. Moja mama je navdušena nad njim.

_____________________________

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6008
   RE: Aprilke 2006
3.10.2007 22:09:49   
maychika
no...ko pa tako hitim...sem pozabila še na tej strani prej do konca prebrat preden sem pokomentirala vse. Pokora...tudi tebi bi rekla, da vsaj vprašaš pri P, če bi lahko kaj bilo. moja soseda ima 3 mesece starejšo punčko, ki je po tem, ko je že lepo hodila, začela hodit kot majhna pijanka...torej jo je vsake toliko kar ravnotežje izdalo. pa ji je bilo tudi čudno. pa ne vem točno ali je kaj vprašala ali ne. je pa počakala in se je potem pripravilo. ampak v vsakem primeru je bolje biti malo zatežen in pomirjen, kot da bi se sekiral čez mesece ali leta, ker nisi nič ukrepal.

pa sporočite nam vsi kako boste opravili...

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 6009
   RE: Aprilke 2006
3.10.2007 22:41:27   
Marelica
Sem že mislila iti spat, pa ste tolko novega načvekali, da moram komentirat.user posted image

Krista, jaz držim pesti, da bo z zapestjem vse vredu. Bošček!user posted image

Pokora, ej, naša ima tudi neke finte od včeraj. prej je tako rad hodila, da je cele dneve nabirala kilometrino, včeraj pa rokice v zrak -nesi me. Pa danes sem jo gledala, kako se je napravljala. Je na čase delala take mičkene mišje korakce ali pa hodila kot robotek. In sem včeraj kar stare čeveljčke pospravila, danes pa obula številko večje, ker sem tudi mislila, da so ji postali premali. Ampak danes pa z drugimi čevlji spet ni z veseljem hodila. No, jaz dobivam bolj občutek, da sprobava nekaj novega, ker se tudi na druge načine pači, da ne veš, kje se ji jemlje. Hehe, jaz mislim, da imajo spet Backyardigansi prste vmes.user posted image  Je pobrala od njih tisti ta-ta-taaa. Še malo pa bo po angleško spregovorilauser posted image .

Pri nas je pa zdaj obdobje amamuser posted image . Ko se zbudi, je prva beseda amam. V kuhinji vidi povsod samo nekaj za jest, ali pa kaže na mikrovalovko, štedilnik, hladilnik in govori amam. Duda je tudi amam. Pa ko se mali zajoče je spet amam (ja, saj ni čudno, ko ga kar naprej na zizi vidi)... danes mi je še sliko s kokoško amam poimenovala.user posted image  Če bi jo kak tuji gledal, bi rekel, da jo stradamo.user posted image

Aja, Pokora, buggypod ima Katarina zelo rada. Zdaj sicer še ni služil glavnemu namenu, ker še nisem šla kam sama z malima, doma ga pa na makadamu tudi ne bi rada uničila. Včeraj, ko se je pa skoz nosit hotela, sem ga pa res priklopila in je bila cela srečna, da se pelje v njem. Na žalost je treba Dominika vozit sem in tja do onemoglosti, preden zaspi, zato se nam doma ne obnese najbolj.

Ksenija, a je danes kak vpliv lune (je namreč ščip) al zakaj ženske na veliko rojevaj? Si še sploh doma? Hihi, saj mogoče pa te kmalu kaj prime. Aja, pa kaj je ta slabokrvnost tako pomembna? Zadnjič je mene pediatrinja spraševala, kako je bila nosečnost in sem rekla BP. Pol je pa v materinski videla napisano slabokrvna, pa si je to v Dominikovo kartoteko pripisala.user posted image  
No, drži se! Pa res ti želim eno lepo porodno izkušnjo v tretje!user posted image

Blaž, faca!!!user posted image

Zdaj pač spat!

_____________________________

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 6010
   RE: Aprilke 2006
4.10.2007 15:41:57   
*zvezdica*
Ajajaj, padli smo na 2. stran user posted image .

Krista a je kaj novga z rokico od Kristjana? Upam, da ni kaj hujšega. user posted image  za hitrejšo ozdravitev.

Pokora, jaz bi pa malega peljala pokazta glede hoje..če se v parih dneh ne poštima. Nikol ne veš..boljš mal panike zagnat za brezveze kot pa da bi kaj blo pa bi kar pustila.
Upam pa, da je to samo ena nova muha.

Marelica, pa ja ne stradate Katarince user posted image . Naš gavnar tud samo da vidi hrano začne ama ama ama pa pau papu in skor živčnega faše če takoj ne dobi tistega kar vidi.

Ksenja kako kaže danes? Upam, da si že v 2 kosih! Držim pesti!

Jaz sem pa ful vesela...sem rezervirala 4 dni v termah Lendava med "krompirjevimi počitnicami". Sem vezla dopust in se bomo končno mal pocrkljali. Komaj čakam!

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6011
   RE: Aprilke 2006
4.10.2007 20:38:51   
Marelica
Kaj pa danes tu gori vlada vsesplošna stavka?user posted image  Ali imate tako zasedene dneve?

Hja, mene sta pa danes otroka izmozgala, pa še vreme me očitno zdeluje...

Od Ksenije še vedno nič novega. No, mogoče pa ravno zdaj rojeva, pa pride SMS čez kako uro.user posted image

Ja, zvezdica, naša po obnašanju res daje vtis sestradanke, po videzu pa ne ravnouser posted image . Saj bi še vse razumela, ampak da je prva beseda amam, ko gre ravno od mize (kjer se je mimogrede že 5 min s hrano samo igrala).user posted image

No, dajte kaj novega napisat! Jaz sem že tako sama sebi tečna, zdaj pa še tu monolog vodim.user posted image

_____________________________

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6012
   RE: Aprilke 2006
4.10.2007 21:25:42   
Marelica
mojčika, maychika, pozdravljeni tu gor!user posted image

jaz sem ravno malo fotke urejala in ste vabljene poškilit v album.user posted image  Prilepim pa eno "šokantno":
user posted image

Ja, tu blizu naše hiše imamo prave nasade rdečih mušnic. So lepe, kot v pravljici, ampak imam strahove zaradi otrok. Sicer smo tukaj katarini pustili pozirat, ampak od zdaj naprej so pa te gobe AJS!!!!! in na srečo kar upošteva.

_____________________________

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6013
   RE: Aprilke 2006
4.10.2007 21:43:52   
alička
Marelica huda slikica user posted image

Ne me vprašat kakšen dan je za mano... med drugim sem imela doma gasilce, ki so mi vlamljali oz. najprej sta poizkusila narediti ključ,  v klet, ker smo izgubili ključe (rezerve pa ni, ker je ključavnica tako stara, da takih ključev ne delajo nikjer več).

Gasilca sta bila pa mega prijazna in ustrežljiva in sta se dolgo matrala, da jima je ratalo user posted image user posted image user posted image

Zmatrana sem pa ta popuser posted image ... Grem še spokat. Moj user posted image  se gre potapljat, midve pa greva čez vikend v Ljubljano, računam, da me bosta babici in dedka malo razbremenila, da pridem k sebi. Smo nekaj noči zelo slabo spali ker je tamla kašljala in smrčala (je imela totalno zabasan nosek).

Lahko in mirno noč vsem!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6014
   RE: Aprilke 2006
4.10.2007 21:49:23   
Krista28
Evo, mi smo končno doma, malo pojedli in zaspali.

Zjutraj, ko je Kristjan vstal, sem opazila krvave madeže na pojstli. Si predstavljate kaka groza in panika me je zagrablauser posted image user posted image . Ugotovila sva, da so mu razjede in afte v ustih popokale in se vse, skupaj s slino sceja skozi usta, ko spi. To mi je potrdila tudi sestra (nečak je imel slinavko).

Jst sm šla v službo, mož pa s K. k zdravniku. Tam dobi napotnico in opornico. Na slikanju na urgenci ugotovijo zlom, vendar ga niso mogl sprejet, ker mora bit vsaj 6 ur brez hrane in pijače. Ja potem smo bili na vrsti mal čez 4.h popoldne. Najprej so ga dali v splošno anastezijo (bil pri meni v naročju). Ko je zaspal sem ga položila na posteljo in sva morala s Petrom ven, ker so mu morali naravnavati rokicouser posted image user posted image ...groza.....tu mi je bilo najtežje. Ko so naju poklicali je imel že gibs, jaz sem ga samo še zbudila. Kar hitro je prišel k sebi. Bil je pa tako lačen, da se mu je kar bledlo, jedu je pa šele ob 7h zvečer lahko. Si predstavljate  tolk ur brez hrane?

Zdaj bomo pa vidl kako bo prenašal vse skupaj. Gibs ima pa od prstkov (z njimi lahko samo mal miga), pa do rame.user posted image

Lepo se imejte in se crkljajte.

Nočko

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 4.10.2007 21:50:13 >


_____________________________

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6015
   RE: Aprilke 2006
4.10.2007 22:01:07   
Krista28


Evo, pa še ena slikica.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 6016
   RE: Aprilke 2006
4.10.2007 22:07:36   
Krista28
Zakaj mi je pa ni objavilo? No v albumu jih je še par drugi novih...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 6017
   RE: Aprilke 2006
4.10.2007 22:11:42   
alička
Bogi malček Kristjan. Živa mu pošilja user posted image .

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 6018
   RE: Aprilke 2006
4.10.2007 22:32:50   
eya
Uh, ubogi Kristjan. Koliko časa pa bo moral zdaj imeti gips? Pa še tole z razjedami v ustih...pa se mi zdi, da je res potrpežljiv, no, vsaj kolikor ti opisuješ. Eno user posted image  za čimprejšnje okrevanje. Luštne slikce, Kristjan je cel lepotecuser posted image

Katarina in rdeča mušnica...slikca res kot iz pravljice...bo pa treba kar pazit, da je ne nese v usta, kaj...

Nodi je tudi pri Žigu zelo popularen. Ko zjutraj vstane, so prve besede Nodi, Nodi. Če jaz še nisem zrihtana, mu ga prižgem in imam ljubi mir se počasi uštimat. Najraje ima pa del Zmagovalno moštvo, ko igrajo fuzbal, se jim prav smeji zravenuser posted image

Jaz sem bila pa danes prav presenečena, ko mi je varuška povedala, da je dala odpoved fantku, ki se še pazi skupaj z Žigom.  Baje, da ga ne sfolga več pazit, da je nič ne uboga, pljuva vanjo, preklinja, leta po cesti čisto po svoje. Žigu vedno jemlje igrače in jih meče ob tla prav z namenom, da bi jih uničil, ipd. Mislim pa, da je bil kaplja čez rob včerajšnji dogodek, ko se je ta fantek v posteljici slekel do nagega (je leto starejši od naših otrok) in se polulal po posteljici. Ma, ne vem, kaj naj si mislimuser posted image  Mi je pa malo žal, ker vem, da ga bo Žiga pa ziher pogrešal.


_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 6019
   RE: Aprilke 2006
4.10.2007 22:39:14   
eya
user posted image ace, 29. 03. 2006 (kajča, Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )

ob rojstvu: 3260g, 52cm 
12. mesec: 9300g, 75cm 

  
user posted image ina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)   

ob rojstvu: 3200g

15. mesec: 10000 g 


user posted image ia ,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)   

ob rojstvu: 3500g, 50cm
12. mesec: 11510g, 82cm


user posted image iga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  

ob rojstvu: 3400g, 52cm
12. mesec: 8700g, 77cm

16. mesec: 9700g, 83 cm  

user posted image ok, 2. 4. 2006 (popmilka)  

ob rojstvu: 3250g, 51cm
12. mesec: 10320g, 82cm 


user posted image aya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)     

ob rojstvu: 3890g, 52cm  
12. mesec: 10700g, 77 cm

18. mesec: 12.2 kg, 82 cm 

user posted image ara, 5. 4. 2006 (Marjana77)

ob rojstvu: 3220g, 50cm

12. mesec: 10000g, 77cm 

user posted image atarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    

ob rojstvu: 3260g, 48cm
12. mesec: 10180, 78cm 

user posted image elissa, 7. 4. 2006  (flecker1, Valerija, 20.5.1977, slaščičarka)   

ob rojstvu: 3100g, 49cm 
12. mesec: 9945g, 75cm

user posted image nže, 8. 4. 2006 (Cebelica2, Mateja, 30. avgust, dipl. ing. kem. tehn.-bodoči)

ob rojstvu: 3090g, 50cm

12. mesec: 10750g, 76cm

user posted image iva, 9. 4. 2006, (alička)

ob rojstvu: 3210g, 51cm
12. mesec: 10300g, 83cm

user posted image eli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist) 

ob rojstvu: 2780g, 49cm
9. mesec: 7790g, 70,5cm

user posted image eta ,  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)    

ob rojstvu: 3690g, 54cm 
13. mesec: 10200g, 77cm


user posted image ene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)   

ob rojstvu: 2950g, 48cm
9. mesec: 8050g, 71cm

15. mesec: 9800 g, 79 cm 

user posted image arcel , 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija-kadrovsko menedžerska smer)  

ob rojstvu: 2950g, 49cm
13. mesec: 9900g, 80cm 


user posted image jda , 11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)   

ob rojstvu: 3040g, 52cm 

user posted image ana Ela , 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)

ob rojstvu: 3590g, 53cm 
13. mesec: 11320g, 78cm 

15. mesec: 11300g, 82 cm 

user posted image laž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    

ob rojstvu: 3480g, 49cm 
12. mesec: 8770g, 74,5cm


user posted image anca, 20. 4. 2006 (2mak)    

ob rojstvu: 3910g, 52cm


user posted image aj, 21. 4. 2006 (Majčika, 16.06.1973, arheologinja) 

ob rojstvu: 4160g, 55cm
9. mesec: 9700g, 73,5cm 

user posted image nže, 25. 4. 2006 (miaxxx)

ob rojstvu: 3600g, 53cm 

12. mesec: 9900g, 77cm
15. mesec: 10300g, ?cm 


user posted image ana, 26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist)  

ob rojstvu: 2680g, 48cm 

user posted image ucija Maja, 26. 4. 2006 v Lj (DeVilla)

ob rojstvu: 3480g, 49cm
12,5 mesecov: 8230g, 72cm


user posted image aber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)   

ob rojstvu: 3450g, 53cm  

user posted image ik, 27. 4. 2006 (Pokora)

ob rojstvu: 3750g, 54cm

12. mesec: 8340g, 76cm 

user posted image ristjan , 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik)  

ob rojstvu: 3900g, 53cm
11. mesec: 11500g, 79cm  


user posted image ristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)    

ob rojstvu: 3090g, 50cm

12. mesec: 8800g, 75cm  
 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6020
   RE: Aprilke 2006
4.10.2007 22:43:53   
eya
Sem dodala podatke za MM za 18 mesecev, če ima še kdo nove mere malčkov, naj sporoči (se mi zdi, da je nekdo že napisal, pa sem spregledala).
Mi bomo imeli ta pregled šele čez kak mesec, mi je rekla P, zdaj vabijo na preglede februarčke...

Lahko noč!

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6021
   RE: Aprilke 2006
5.10.2007 9:00:41   
Nenya
Haj!

Tko pridno čvekate, da vas komaj berem. Pa še pri nas je podobno kot pri Mrelici, se včasih kar mal nasmejim. Npr Brina vedno, ampak vedno joka ko midva jeva, naj bo to ko pride Rok domov, ali pa bolj zgodaj ob vikendih, obvezno joka med kosilom, ne morem nikoli v miru pojest.

Ksenja, upam da si že v deh kosih.

Krista Kristjanu je pa vse na kup prišlo, bogi evo za čimprešnje okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, a so mu dali barvasti gips?

Marelica, lepo da te Katarina uboga na 'ajs' pri Mini to pali samo če sama začuti, da je nekaj vroče, npr kamin ali pečica, drugače pa ne. Men so mušnice nasploh zlo lepe, pa ful mi gre na živce k jih eni brcajo user posted image user posted image
Vem kako je ko zgleda da otroka stradaš, pri nas Mina poje vse kar vidi, na obiskih se pa sploh obnaša kot da ji doma ne damo prav nič za jest, sej veste kaj pravijo golobi in otroci ti oserjejo hišo user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokora, kar pelji Nika na pregled, kot je napisala Alička, bolje da zastonj težiš, kot da bi pol obžalovala.

Alička, čimbolj si odpočij, babi in dedi naj pa uživata v vnukinjini družbi.
user posted image user posted image

Eya, fajn da se Žiga zamoti z Nodijem, Mine tv ne zanima več kot 3, 4 minute, sploh pa ne risanke. Nazadnje sva gledali Rexa, ker ji je zanimivo ker je kuža. Drugih risank, ki jih je Rok na tone povlekel z neta pa sploh ne gleda.

Evo, se mi zdi, da smo Brino že razvadili, že tipkam z njo v naročju,user posted image .

Pri nas mata obe zamašena noska, upam da ne bo hujšega.

Mojčika, a je Just tud za tako majhne kot je Brina? Če je in če še pobiraš naročila se priporočam za tisto za zdravljenje prehlada. Škoda za M upam da bo kmalu ratalo.

Eya, lepo da si spet mal statistiko prilepla in posodobila, Minine mere dobiš enkrat po 16. okt takrat mam sistematskega za oba.
Zdaj je B. naenkrat začela ful migat z rokicami in nogicami in gledat naokoli, včasih tudi mal zagode. Se že zaveda okolice. Smo meli v sredo odisejado ko smo šli na Jesenice pregledat kolke, sva iskal bolnico, zamudila, a so itak začeli s polurno zamudo, UZ pa je trajal celi dve minuti, k sreči je blo na napotnico, ker samoplačniški v Kr je bil 50 evrov, ma bi jih bilo škoda.

Brina zahteva da greva hodit, samo v naročju zgleda ni več dost, grem


_____________________________

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6022
   RE: Aprilke 2006
5.10.2007 9:27:39   
Marelica
Jutro, Nenya in ostali seveda!  (nalašč ni pridevnika dobro zraven, ker sem ful neprespana)

Ja, Nenya, res je lahko podobno pri nas, ko imamo pamžke podobno stare.user posted image  Edino na srečo Katarina v nasprotju z Mino obožuje risanke, drugače jaz zdaj ne bi tu gor čvekala.user posted image  Bomo videli, kako dolgo Dominik vzdrži tišino. Je dobil flašo malo prej, ker me je ponoči totalno izmolzel. Pa čisto vsako noč mu plenice čisto premočijo in se morava komplet preoblačit. Da ne omenam kaki čukec je po tem dejanju - gleda ko sredi belega dneva. Jaz pa zaspana za dol past (hja, kdo mi je pa kriv, da tako pozno spat hodim).

Kristjan, bogi fantek. Krista, a ga gips kaj moti oz. kako reagira na to, da ne more rokice premikat? No, vsi mu želimo čimprejšnje okrevanje. Na srečo se te mlade kosti kar hitro zacelijo.

Nenya, a ima Brina vredu kolke zdaj? Mi gremo na slikanje naslednji teden, pa upam, da bomo skočili ven iz tega širokega povijanja.

Eya, mislim, da je vseeno fajn, da so onega fantka izključili. Žiga ga bo hitro pozabil, njegov negativni vpliv bi bil pa res kvaren čez en čas. Pa si znam kar predstavljat varuško, da je penila zraven.

Alička, a ste imeli tak ključ, s katerim je bilo treba vedet, kako in kolikokrat ga v katero stran obrnit? Ker mi imamo takega. Saj, če pa to izgubiš pa res ni drugega kot vlomiit v lastno klet.user posted image  Joj, ja, saj vem, da ni smešno.

Nič, se je že začelo dretje. Ojej, že vidim, da bo danes spet tečen. Ma se kar ne morem navadit.

Lep dan vsem!

_____________________________

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 6023
   RE: Aprilke 2006
5.10.2007 12:53:54   
Nenya
Marelica, Brini so kolke slikali že v porodnišnici, tko da ne povijam široko, po pregledu je rekla da so v redu, dobim pa še izvid na dom. Ti pa zavidam tudi tist tvoj specialni kengurujček, ker Brina je ratala kar mal težka za skoz prenašat po rokah, ker pa še Mino dvigujem me križ kar fajn boli.

_____________________________

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6024
   RE: Aprilke 2006
5.10.2007 12:54:57   
Nenya
Krista, a si gor, kako je kaj Kristjan?

_____________________________

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 6025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?