Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Včeraj tisto v Piramidi je blo men katastrofalno! Če je že politik, naj se potem tudi obnaša v skladu s tem. Romi res niso neki angelčki...ampak Strojanov in romov pa tud ni treba vse v en koš metat. Res, Jelinčičevo včerajšnje obnašanje je blo men totalno pod nivojem!Prav sramotno! No, pustmo to!
.
se že nekaj časa odpravljam na občino, da naj zrihtajo en prostor z igrali, madonca to pa tudi ni tako drago, če že nimamo spehajalnih poti...sicer je igrišče od vrteca, ma sem mnjenja, da tam popoldan ne bi smeli hoditi vanj, to je njihova last, so pa igrala, ki so stara več kot jaz, saj sem se še jaz tam igrala na njih, žalost... se veselim, da mi bo tašča kupila nahrbtnik, bova hodili po gozdu, če mi bo zneslo, MM ima že v 10kg, pri nas pa gre vse tako navzgor, ravnina...kaj je že to....
Vrtec je pa itak zaprt za zunanje goste.
Sej bo boljš!!
jaz pa naredim
.
je z nama kosilo. Dons je bla zelenjavna juha in rižota. Je tko jedla, kot bi bla že par dni brez hrane.
(no, sva jih pa popoldne