Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ovseni kosmiči - kako jih pripraviti 17.4.2006 19:24:46
|
|
|
|
vidja
|
Jaz sem jih prelila z navadno vrelo vodo, jih malo pustila, odlila vodo in zamešala v navadni jogurt, ali pa jih daš v kako sadno kašico. Imela pa sem naše domače kosmiče.
|
|
|
|
RE: Ovseni kosmiči - kako jih pripraviti 17.4.2006 19:34:30
|
|
|
|
April
|
Ovseni kosmiči vsebujejo cink, ki je življenskega pomena za učinkovit imunski sistem. Dojenčkom dajemo ovsene kosmiče šele po 6 m, ker oves vsebuje gluten. Jaz ovsene kosmiče pogosto dam med zelenjavo, ko kuham zelenjavno juho. To juho malo zgosti, oves izloča nekakšen sluz, kosmiči se v juhi čisto razpustijo. Ovsene kosmiče pa lahko pripraviš tudi s suhimi marelicami. Suhe marelice popariš z vročo vodo in pustiš, da se namakajo. Skupaj z ovsenimi kosmiči kuhaš 5 min. Ko se mešanica zgosti zmiksaš jed s paličnim mešalnikom. Lahko dodaš še malo smetane ali mleka.
|
|
|
|
RE: Ovseni kosmiči - kako jih pripraviti 17.4.2006 20:27:46
|
|
|
|
Alina_alin
|
Tudi jaz jih priprvaljam z marelicami - suhimi. Skuhaš 5 min suhe marelice v vodi, kjer so se namakale. Dodaš kosmiče, še vre par minut. Nato sem zmiksala. Dala samo to, ali pa sedaj, ko že jemo jogurte, vmešam to v jogurt.
|
|
|
|
RE: Ovseni kosmiči - kako jih pripraviti 17.4.2006 20:45:43
|
|
|
|
tulip
|
Jaz jih dam kar zraven zelenjave v mineštro: zelenjavo, kosmiče, paštico ali rižek,... Potem zmiksam.
|
|
|
|
RE: Ovseni kosmiči - kako jih pripraviti 18.4.2006 16:32:28
|
|
|
|
tina104
|
Ne vem sicer, če so od Nature kaj drugačni. Jaz imam od ŽIta. Jaz jih zmeljem pred uporabo v multipraktiku (kar celo vrečko, pa shranim zmlete). No, potem jih skuham s suhimi marelicami ali s hruškami ali kakim drugim sadjem. Do zdaj sem kuhala jih samo na vodi, ko bo starejši, jih bom tudi na mleku - tako jih zase pripravim - v mleku skuham, dodam kakav ali cimet...
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako vzgajati otroka z močno voljo?Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
darilaMichonne RRKdaj kupite darila za decembrska obdarovanja?Zadnji trenutek (
25%)

Decembra (
50%)

Novembra (
6%)

Čez celo leto (
6%)

Jih ne kupujem (
12%)
Število vseh glasov: 16Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!