Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

No, hvala bogu je Uroš prišel kmalu domov in ga je prevzel.
Sicer sem se pa v teh slabih 7 mescih odkar imam jašo kar utrdila. On je pa res naporen otrok. Dvakrat bolj kot tavečji. Slabš že ne more bit. Od majhnega se skoz po malem pritožuje. Ko je bil še čisto mičken je bilo to v obliki joka, zdaj pa glasno godrnja. In to tekom celega dneva. Ta otrok ej pa res živčen. Ma ni 5 min, da bi kaj mirnega počel. Pa noče jest, pa noče spat, pa se noče nosit, pa se noče kengurujčkat, pa ne v vozičku, pa ne na hrbtu, pa ne na trebuhu........jaz pa res komaj čakam, da bo na vseh štirih-mogoče potem ne bo potreboval asisetnco non stop.
, Manca je v vrtcu, Julija pri varuški, moram reči, da se je že povsem navadila, joka ne več sploh, prav uživa tam, tako da sem res srečna glede tega, kakor je na začetku slabo kazalo. Danes smo imeli 'generalko', sem še jaz pomagala zjutraj jih poštimat, moj jih je pa potem razvozil, v ponedeljek pa štartamo zares, v službo bom hodila zgodaj, ko bodo še vsi spali (upam).
Tinatona, ti ji pa prosim čestitaj, ko bosta kaj na vezi!!!
ja, kmalu bom 30. Še dobr, da jih zgledam 22.
Včasih sem bila jezna, če mi je kdo rekel, da sem mlajša kot v resnici, danes pa je to fino, ne?
Moja tašča ji kar naprej nekaj kupuje..sej ne rečem, veliko pametnega ampak hkrati pa same pičk..... Sploh nimam več kam spravljat. Ima cca. 20 label oz. šmink, pa ogrlic, pa.....ampak se ji ne da dopovedat.!!!!! No, važno, da jo imajo radi. Ko pa pride domov, če je napočitnicah na Bledu pri babi in dediju, je pa čisto podivjana. Tam ji dovolijo vse. Joj, to mi gre pa res na živce. Pol pa misli, da bomo še mi tako igrali...tam jih postroji še huje kot v vojski..pravi mali Hitlerček
Marcel (25.04.2005), CE +
Maruša (26.07.2006)
pdp 15.8.2008
Ni mogla lulat, tako da smo vmes spile pol litra soka, da je šlo. Edino pri jemanju krvi se ni jokala, ji je pa čudno lukno naredla, da ji je še cel dan kri ven kapljala. No, na kratko.
Si me pa spravla v dobro voljo, da se je vaša v vrtcu navadla jest še kaj novega.