Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 28.10.2008 19:51:34
TinaV*
Jaz pa se zahvaljujem babici GORDANI priimka zal nisem utegnila prebrat (smo hitro opravili) iz porodnisnice Ptuj,porodnicar je pa dr.djokanovic super,pa tudi doktor šućur ...tako da moj glas oz pohvala njim
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 29.10.2008 14:39:16
sasa7
Postonjska porodnišnica, babica Jana Bratož in dr. Likar. Res super ekipa, porod hitro in brez zapletov minil. Vsa pohvala ekipi - naša Brina bila res velika in težka, obseg glave velik (37) - jaz pa nisem dobila niti enega šiva.
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 2.11.2008 17:18:25
Kaštrun
porodnišnica LJ
babica Irena Ovtar in babica Gordana Milkovič - CARICI STA
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 12.11.2008 12:21:19
žabica 24
Moja pohvala gre babicama Gordani in Kristini iz porodnišnice Ptuj!!! Obe sta krasni, vse sta naredili sami, dr. sem videla le za 5 min, ko me je zašil.
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 15.11.2008 18:32:22
zmajaz
Babica Štefka Kvas v porodnišnici Celje je res super!
Čeprav je imela hkrati enih 5 porodnic - cela norišnica - in je bila ura že okoli 23., je bila dobre volje, nasmejana in res v veliko podporo. Zelo mi je pomagala - tako da niti šivana nisem bila in nič. Same pohvale!
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 15.11.2008 18:33:06 >
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 15.11.2008 20:55:14
Tanja74
Glasujem za babico Zlatko Hojski in babičarja Bojana iz porodnišnice MB. Čeprav je bilo ogromno zapletov, sta porod "izpeljala" profesionalno in me ves čas vzpodbujala. Evo, kapo dol
RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča... 17.11.2008 13:26:43
renati2
Zelo mi je žal ko ima nekdo zelo slabo izkušnjo z porodnišnico, ampak... če kaj pomaga sem jo imela prvič tudi jaz.Rekla sem nikoli več!!!!!! Ampak šla sem še enkrat.
Kot prvič imela CR, na žalost se mi je rana malo odprla ampak odnos je bil pa čist drugačen. Tako , da v drugo lahko le pohvalim.
Zato velika pohvala g. Vilmi ter g. ki me vedno preseneča in nasmeje dr. Grošelj!!!!