|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moji svakinji "dogaja" -izvoli!
22.9.2006 23:28:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
   Svakinja - ljubim te! :-)
6.10.2006 23:28:12   
Anonimen
Mislm pa če tega ne bo enkrat konc, pol pa tut ne vem nč več, no!

Eto... izbrišem jo iz svojega lajfa. Je ne kličem, ji ne pišem, je ne obiskujem, je ne vabim k nam. Skratka - kukr da ne obstaja (k bi blo to vsaj res!). Potem pa...
Pozvoni Kamikazi telefon. Svakinja. On se ji normalno javi. Z glasom, ki ni ničemur podoben, mu začne sikati, da naj se pozanima, "kdaj je una uzela telefon pr Mobitelu". Tista "una" sm seveda jst. Kamikaza me mirno vpraša in jst mu povem, da decembra lani (in ga debelo gledam, kako to, da se ne spomni). Potem zaključita "pogovor". Zakaj je to vprašala, ni vedel nihče.
Potem je bil dva dni mir. In v nedeljo (prejšnjo) gre Kamikaza z mulcema lepo na obisk k tašči in tastu (jaz sem ostala doma zaradi lenobe - še dobro!). Pride čez kaki dve urci nazaj in takrat sem izvedela, zakaj je to sploh vprašala.
Ponovno se ji je uspelo skregati s fantom in se je spet preselila nazaj k tašči in tastu. In pitaj Boga zakaj se je istočasno odločila, da ne bo imela več številke v Mobitel družinskem paketu (kukr mamo cela familja), pa še tipu je telefon (aparat) vrgla v glavo, ker je bil njegov. In potem je lepo z osebno od tašče (ki je nosilka družinskega paketa) odkorakala na Mobitel, izpisala številko iz paketa in jo prenesla na Simobil, kjer je podpisala pogodbo (aneks) za kaj pa jaz vem koliko časa in tam vzela drug aparat. OK, cool.
V vsej svoji ihti in besu pa je gladko pozabila, da je imela na svojo številko na Mobitelu aneks do decembra 2007, ker je pred letom in pol vzela 200 jurjev vreden GSM, katerega že zdavnaj ni nikjer več. Na srečo je bila tašča na Plitvicah, ko je domov prišla položnica za pogodbeno kazen 30 jurjev (na taščino ime, seveda, kot na ime nosilke). Svakinja jo je prav lepo skrila in začela iskati varianto, kako bi teh 30 jurjev prevalila name, saj je vedela, da sem aparat na Mobitelu vzela tudi jaz.
Itak, da mi je počil film. Naslednji dan sem poklicala na Mobitel, da so mi razjasnili situacijo, nato pa sem poklicala taščo na Plitvice in razjasnila še njej, revi, kaj jo čaka doma. U, je bila vesela. Rok plačila - včeraj. A je plačala al ni - nimam pojma. Me ne zanima. Isti dan sem ji pojasnila (celo poklicala sem jo, svakinjo), da jaz njenih grehov ne mislim plačevat in da naj za vnaprej kar sama razmišlja, kaj dela.
Potem, ko se je s tem nekako sprijaznila, se je pobotala s tipom. On ima denar, seveda, in nekdo mora to plačati. Sploh pa potem, ko se je tašča navdušila nad tem, da je položnica na njeno ime.
Po cca. tednu dni pa svakinja ugotovi, da Simobil nima nikjer signala (vsaj tam ne, kjer bi ga ona hotela oz. potrebovala). In se odloči, da gre nazaj na Mobitel. In prekine pogodbo na Simobilu in prepriča taščo, da jo ponovno vpiše v družinski paket. Itak, da je predvčerajšnjim prišla položnica za pogodbeno kazen za 50.000 SIT od Simobila, ker je tam vzela aparat. Pa je bil spet ogenj v strehi, ker tega pa ni mogla zvaliti name. S Simobilom pa jaz nimam nič.
Je pa res, da ji s Kamikazo dolgujeva 40 jurjev. Škoda je bila namreč napisana nanjo in ker je tako dolgo nisva odstranila izpred bloka in ker nisva vrnila tablic v roku, je na njeno ime prišla kazen. Ko je o tem govorila s Kamikazo (že en cajt nazaj), je rekla, da pričakuje denar do konca tega leta. In seveda ji ga je Kamikaza tudi obljubil, saj je jasno, da je bila to najina krivda. No, potem pa jaz dobim SMS, da hoče denar takoj. Zakaj, je jasno - da plača svoje kazni. Midva s Kamikazo finance planirava za dva meseca vnaprej, zato sem ji lepo poslala (z vednostjo Kamikaze, ki se je strinjal) SMS, da pride na vrsto decembra, kakor smo dogovorjeni.
Potem sem šla ven pred blok, ker sem ravno čakala taksista, da pride pome in da nekam greva. Nekaj trenutkov zatem svakinja prileti s svojim avtom okrog ovinka, zabremza na sredini ceste, ustavi, stopi ven, zaloputne z vrati in na parkirišču začne name rjoveti, da kaj si jaz mislim in kaj se grem. Debelo sem jo gledala, ker sploh nisem najprej vedela, kaj misli. Ko se je izkašljala, sem ji še enkrat čisto mirno pojasnila, kako je s stvarmi, in ji za vsak primer pokazala še njen prejšnji SMS (ga imam shranjenega iz varnostnih razlogov), v katerem je sama postavila rok, do kdaj hoče denar. Takrat se ji je pa utrgalo.
Začela je še bolj kričati, zmerjati in poniževati, kar sem gladko ignorirala in se smehljala. Ko pa je rekla, da imam na sebi ukradene obleke (prinesla pa mi jih je pokojna mama), se je pa meni strgal film in sem ji rekla, da moje pokojne mame pa že ne bo žalila in da naj se raje pobriga za tisto, kar ima na sebi in kar je zaslužila s pičko in joški. Ajme meni, kako je potem vpila! Najprej to, da sem ji jaz fouš, ker ima ona vse, jaz pa nič. Pa sem jo prijazno opomnila, da je vse, kar obstaja, od njenega fanta, ne njeno. Potem je začela rjoveti, da ima težke milijone na kartici, pa sem se nasmehnila in vprašala, če slučajno hodi okrog s fantovo kartico. Ko je rekla, da ne, sem pa previdno povprašala, kako je možno, da se pri težkih milijonih takole ponižuje za 30 jurjev. Kristus, saj to se pa še jaz ne, pa jih nimam.
Nakar je bila še užaljena, ker ji nisem postregla s kavo in sokom, ko je bila pri nas na obisku. Takrat sem pa planila v smeh in rekla, da ji, glede na to, da delam v taksiju, lahko povem, kje so hoteli in gostilne, če želi postrežbo, od mene pa naj ne pričakuje niti kozarca vode, dokler se gre za moj kozarec, vodo, ki jo jaz plačujem in moje stanovanje (v katerega cca. en mesec nima več vstopa).
Odskakljala je k svojemu avtu in odbrzela v tistem trenutku, ko sem prijela v roke GSM in hotela poklicati Kamikazo, če stopi pred blok, da jo pomiri, ker so sosedi že solze tekle od smeha, pa je samo psa peljala ven scat. On pa mi pove, da je vmes klicala tudi njega, ga nadirala, zmerjala, mu grozila in kaj jaz vem kaj še vse, pa da ji je lepo treščil dol telefon.

Jst res ne vem, kva nej s to babo naredim. Tašča in tast je ne moreta umiriti, fant je čisto obupan (je še k nam prišel na kavo in pogovor), s Kamikazo se je skregala (tudi on pričakuje opravičilo), jaz je videti ne morem več. Več kakor ignorirati je ne morem, ampak ona pa pride drek mešat, čeprav je nihče ne kliče.
Hvala za vse recepte do sedaj na tej temi, ampak NOBEDEN ne učinkuje. Fentati je ne morem, pa tudi želje nimam po tem, da bi gnila v arestu zaradi take kozlarije, ampak vraga, no, ena varianta pa ja mora bit, da si jo skinem z grbe, no!

Eto, vidte - zato je Kamikaza reku, da hoče it živet u Prekmurje. Ker do tja zihr ne bi prišla!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
6.10.2006 23:41:42   
soncece24
Še sreča, da si lahko prijatelje izbiramo, če si že žlahte ne moremo user posted image user posted image

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
6.10.2006 23:42:56   
Anonimen
Vsaj to, ja... user posted image

Porkaduš, jst ne vem več, kva nej s to ženščino,...

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
6.10.2006 23:46:00   
soncece24
ja nič...počakat bo treba, da jo ta podaljšana puberteta sama od sebe mine user posted image

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
6.10.2006 23:46:56   
Anonimen
Zmeri hujš je, no!!! Stara je 26,5 let, pa je iz dneva v dan bolj usekana. Zdej že Kamikaza prav, da bi vrjetn kkšno terapijo rabla, k to ni več normalno!

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 0:19:41   
Disney
Po moje še v puberteti niso tolk usekani,kot je ona pri teh letih...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 0:29:21   
Anonimen
Jst sm bla kr pošten usekana, pa tut dons sm še kr ornk, ampak tkole pa ne, hudiča. Pa sej so ja mnde nek ene meje za use al kako? Živ Bog ji nč ne more dopovedat. ne starši, ne brat, ne sorodniki, ne nobedn. No, sej prjatlc itak nima nobenih več, odkar ga zadnje dve let tkole serje.

Bistvo je, da je nočm u svojmu lajfu, ona pa kr rine pa rine pa rine...

(odgovor članu Disney)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 0:35:44   
Disney
To so ljudje,ki imajo probleme sami s sabo.Bolj kot jih odrivaš od sebe in ignoriraš bolj rinejo vate.So kot klopi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 0:36:50   
Anonimen
Ja in kako se znebiš tacga folka, sploh pa, če ga maš še u familiji? user posted image

(odgovor članu Disney)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 0:39:55   
Disney
Težko,saj veš kako je s klopi,ko se prisesa.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 0:42:38   
Anonimen
Klopa spulš pa stran treščš. Tega šusa babjega se pa ne da. user posted image

(odgovor članu Disney)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 1:14:26   
Disney
Verjami,da je še takih.Za vse se brigajo in povsod vtikajo,sam sebe ne vidijo.Meni grejo taki tudi na k....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 1:15:05   
Jacqueline
Ta pa je vredna svojega denarja!!! Kerensa ne daj se tej  user posted image user posted image user posted image !!!

Lp,
Jackie

P.s.: posljite njo v prekmurje!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 2:38:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jacqueline
posljite njo v prekmurje!!!

A dej ne klič hudiča, no! Tak fejst mir je tam, madonca, da ga pa že jst nočm pokvart s kkšnim svojim dejanjem, pa čeprou ne žvim tm. K bi ona tm začela vpit, bi se jo slišal od Raho pa do Rije, pa si nista tolk bliz. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jacqueline)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 17:16:31   
Anonimen
Jaz ti svetujem naslednje:
1. Nikar se ne spuščaj na njen nivo.
2. Ne vem, zakaj ji sploh kaj razlagaš in dokazuješ, če ni haska.
3. Takim je najbolje samo pritrjevati in odgovarjati kratko in jedrnato: "Ja.", "Seveda je tako." , "Samo ti veš kaj je prav." "Absolutno."
4. In, ko bodo vse njene teorije potrjene, bo odnehala. In ona bo zadovoljna in ti boš imela mir.
5. Pri nas je tako, da sem itak za vse jaz kriva. In se kar strinjam, ker tudi sem. Predvsem pa imam za to ceno mir.

Veliko sreče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 17:55:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa
Eto, vidte - zato je Kamikaza reku, da hoče it živet u Prekmurje. Ker do tja zihr ne bi prišla!!!


Hja, jaz ne bi dala roke v ogenjuser posted image user posted image user posted image

Vse ostalo me pa spominja na prerekanje zelo majhnih otrok za igrače v peskovniku... Babiše je treba zaposlit še s čim drugim kot z njo samo - delat naj gre... Pa magari kamne tolč na Goli otokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 18:15:16   
Anonimen
Glede na to, da je ona sestra od tvojega mi je malo čudno, da nikjer ne zasledim kaj konkretne reakcije od njega.Nekaj si omenjala, da se v glavnem strinja s tabo, to pa je tudi vse? Zakaj pa on ne skulira malo svojo sestro in povleče črto z njo, če je že takšna kot praviš da je? Jaz od svojih ne bi nikomur dovolila da sikirajo mojega partnerja. To bi se samo enkrat zgodilo in nikoli več. Saj ok da ima lep odnos s svojo sestro, samo kaj drugega nič ne zna porihtat z njo? Ne vem no, jaz bi mojemu bolj težila, če bi imela takšne težave s svakinjo, kot pa da bi težila njej direkt.Konec koncev je to njegova sekica pa naj se on ubada z njenimi muhami če se hoče, ne pa jaz in moji otroci.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 22:26:56   
Anonimen
Ga ne posluša. Ga ignorira. Njegove besede so bob ob steno. Zmerjala ga je, vpila nanj in mu grozila. Poniževala ga je. In ni se mu opravičila. Tako, da je do takrat, ko se bo opravičila in to tudi mislila, črtana tudi iz njegovega življenja. Po njegovi volji. Brez mojih dodatnih besed. Je rekel, da takšnih ljudi ne potrebuje, pa čeprav mu je sestra. In resno razmišlja o Prekmurju. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 22:29:59   
rija
Pa naj pride. Misliš, da mu bo tukaj kaj manjkalo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 22:41:18   
Anonimen
Ja dobro jutro rija user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 22:42:08   
rija
user posted image user posted image

jutro....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 22:45:42   
Anonimen
Kaj se grema preselit nižje dol na forum?user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Svakinja - ljubim te! :-)
7.10.2006 22:46:28   
rija
Ajde, dvigni nas....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Svakinja - pa vrjem, če moreš!
8.10.2006 2:54:21   
Anonimen
Tašči in tastu je šla rečt, naj hišo in stanovanje napišeta nanjo, dokler sta še živa!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?