andreja2000
|
Ja,puce moje,žalosti je kar preveč.Samo v zadnjih dveh letih je je že toliko,da sem res že čist na tleh.Izguba najinih dveh pikic z sedanjim partnerjem,izguba službe ,mamina bolezen-rak ,izguba dobrega prijatelja v prometni nesreči letos ,izguba stare mame tudi letos s tem,da sem bila na njo zelo navezana,saj sem nekaj časa tudi živela pri njej,sedaj pa še ta prometna z mojim bivšim. Ko sva bila z sinom včeraj v bolnici,sem bivšega poklicala po imenu in glej,odprl je oči.Rekla sem mu če me pozna naj za dalj časa zapre oči.To je storil,nato pa z očmi gledal sina .Hotl je nekaj povedat,pa ni mogel.Našobil je usta v poljub in gledal sina.Sin se je sklonil k njemu in ga božal.Ko sva odhajala,je spet usta našobil v poljub,sin ga je poljubil in rekel-ati,ati moj,tako rad te imam.Danes pa je sinov ati spet v komi in midva sva edina,razen zdravniškega oebja,ki sva ga uspela videti pri zavesti.Vsekakor je z negovim razumom vse vredu,a sedaj je spet v komi in še vedno vkritičnem stanju. Lana38,sonchek,tudi vama hvala in hvala,ker se vam lahko zaupam in mi je s tem nekoliko lažje.