Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
glede vremena.. sneziiiii oz nekaj poskusa v tej smeri
Jaz sem cist za sneg, seveda pod pogojem, da je komunala pripravljena 
Ker pri nas niso navajeni da zasneži ceste in naše cestno podj. ni navajeno na pluženje.Zato mi je sneg še tolko bolj všeč,ker ne gremo delat!!!
Za božič pa greva k tašči in tastu v CE tako da upam,da vidim ta pravi sneg!
Ja Klarisa, fuul sem srecna, res. Vsakic, ko malo zamiga moja pupa, meni zaigra v srcku
,ki sem jo imela.Ne vem če mi je kaj pomagalo,ker zdej sem trenutno v čakanju na
.Ti bom poročala.Po njenih besedah me je očistila
Takrat sem mela tudi cisto na desnem jajčniku.Ko sem šla čez 1t na UZ,je ni blo več.Zgleda da je počila.Ne vem-mogoče mi je res bioenergetičarka pomagala.Takrat sem jo vprašala,če si
,če tudi lahko hodiš k njej,pa mi je odgovorila da ja.Tako,da ko izvem da sem
.
.
Ti stiskam pesti, tako kot ti meni.
in
. Čas bi že bil, da je enkrat malo drugače. Sploh zdaj pred prazniki. Drugače sploh ne bom imela tistega čarobnega občutka, kot mi ga je do sedaj vsako leto pričaral ta čas ob Božiču in Novem letu. Prav strah me je, kako bo, če spet pride
in 3 leta nazaj pa
.Takrat sem si rekla-nikoli več nobene živali.Ampak pol pa vidiš kolko ti manjkajo,ker jaz ne bi znala živet brez živalc.Ma verjemi mi,da če je trpel je boljše tako.Čeprav vem kolko ti je hudo in kolko ti bo manjkal. Prejšnji mesec smo imeli celo paniko z najinim
še nisem nič kupila, ampak midva bova šla naslednji teden skupaj in si bo vsak izbral nekaj kar rabiva.