Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Zdaj jih je minilo že 10
in dobila zdravega
. 
Sploh ne dojemava, da se blizamo d-dnevu, ko bomo trije
Ker me ful dol tisci, sem sama sebi predpisala pocitek, ker si res zelim pocakat vsaj do 37 tedna, da je otrocek kao donosen. Pripravljeno imamo vec al manj vse, sam se moja psiha se mora pripravit na porod
Jaz bi se kar sibala okol
,boš ti moj vzor.
in upam, da je tokrat uspelo. Naj vam povem, da imam neke čudne znake. V trebuhu čutim neke krče, okrog jajčnikov. Imam pa tudi bolečine v križu, vse do ledvic. Zdaj pa ne vem, če je to PMS ali morda vendarle
Te že srbijo prstki???
, a vem, da če nama tudi ne rata, bova maja prišla vsaj na vrsto v ambulatni za neplodnost. Vem, da je pred nama še dolga pot, a je nekako lažje, če veš, da se nekaj premika v tej smeri. Tosja, ti si mi svetovala, naj pokličem in naročim mojega dragega na spermiogram, ne? Sem poklicala in dobila termin v juniju, no, moj dragi ga je dobil. Ne morem pa verejti, da to ne gre avtomatsko. Ko se naročiš v ambulanti za neplodnost, bi lahko kar avtomatsko naročili še može, saj je to ena izmed prvih preiskav, ki jih delajo. Še dobro, da nisem čakala na maj, ko imava prvi posvet. Potem bi bil on naročen komaj oktobra?!!! Pa saj to ni res. Kot da smo stare 20 let in pač ni pomembno, koliko mesecev čakamo.
.Ko sem se naročila jaz,me je vprašala če partnerja tudi naroči,pa takrat nisem vedela,da bi to bilo pametno,rekla ali svetovala mi pa tudi ni,če prav je videla mojo že visoko letnico.
in ni več na intenzivni negi.Me je skoraj kap pri tako naglem preobratu,saj so mu tudi vstavili neko napravo s pomočjo katere lahko govori
Danes sem kar trikrat bruhala. Obvezno bruhaje je na sporedu med 10 in 11, pol pa še eno uro prihajam k sebi. Sej si pomagam s prepečencom in podobnimi, ampak žal zjutraj ne pomaga nič. Popoldan grem obvezno na sprehod in ko sem na zraku se mi ful umiri želodec. Zvečer pa mi je spet slabo. Skratka, počutim se kot povožena, brez energije in moči, ampak mi ne preostane drugega kot da počakam da mine.
.Res je tudi za nas bo prišel enkrat tisti čarobni trenutek ko bomo ponosne