Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
Sem drugače bila vedno tako polna energije v času plodnih dni. Zdaj pa je nekako ni od nikoder. me je bolj veselilo vse. Pa saj še bo...
Kaj je zdaj spet to? 
Tam je pa res hrana GROZNA. Ko sem jaz lani čakala na UPN, sem bila lačna kot zmaj. Ker sem še vedno bila
, se mi napadi lakote niso umirili, dokler ni bilo vse za mano, kljub težavam, ki so bile prisotne. Pa tudi, ko sem bila na AC, mi tisto kosilo ni nič kaj dišalo. Od vseh obrokov, ki sem jih dobila v 5 dneh bivanja tam, mi je samo enkrat bila ena večerja všeč. Drugo pa je bilo res "bljak". Najbolj čudna jed mi je bila mlečni riž in suhe slive not kuhane. Ko sem to doma razlagala, so se vsi čudili in smejali.
kar naprej, ali naj raje počakam, da bo HYSC mimo. Ne vem, če bi s temi zarastlinami sploh lahko normalno donosila, če bi po čudežu zanosila. Sem pozabila vprašati G, kaj to pomeni za morebitno
ti ne bi znala svetovati,a gotovo bi te opozorili da ne delajta ta mesec na
še ni in BT je danes še povišana!
!!!
za srečo...
Andreja2000...itak da bomo držale močno pesti...jaz jih že zdej tok da mam roke čist plave...
, upam da je vsaj to dobr znak...
zate!