Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
upam, da bojo, bomo tudi tebi v pomoč..
zivljenje res ni fer. verjetno sta dala ze prevec skoz, ce sta se tok casa trudila, zdaj pa se tole. bolcine se ne da opisat, res je, da bo cas prinesel olajsanje, do takrat pa je potrebnega veliko pogovorov, objemov, solz in nenazadnje upanja, ki ga le ne izgubi. drzi se in le javi se tukaj, ko ti bo hudo.
Vem, kaj si dala skozi oz. vse tukaj to vemo. Zato nam nič ne bluziš, ti se samo zaupaj. Tukaj smo vse dale takšno hudo stvar skozi in mislim, da samo nekdo, ki je nekaj takega ali podobnega preživel, le tista ve, kakšna bolečina je to. Je pa res, da čas počasi celi rane. Meni je tudi pomagalo to, da sem dosti o tem govorila (z možem, s kolegico ...). Drži se!
(strahovi,..).. no pa kaksno vnetje in povecan izcedek, kar pa ni ravno tezava. ciklusa sta bila mislim da normalna, bolj ali manj, ker ze prej sem imela M na cca 34dni+/- par dni. jakosti M pa se ne spomnim. ob takem casu lani je bila brina narejena ze cel teden
hvala.
ju, hu, hu.
ne bo tok strah ss (ceprav bi mi ziher bilo noro hudo), bolj dojemam zdaj pomembnost tega, da je otrok zdrav. in ce pride do ss, potem je definitino nekaj tok hudo, da bi bilo po rojstvu se 100x huje, ce bi plodek prezivel. res je zdravje otroka neprecenljivo.
. Že tako sem dolgo čakala, preden sem sploh postala
Ja pa v tisti dnevih sem...in poskušam čim več
,a mi bolj težko uspeva,saj se mi ne da. Mogoče mi vročina ne paše?
bo sigurno pazil na novo pikico.