Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Je šele v petek. Danes sem štela kot, da je že minil dan. Me res zanima, kaj bo iz tega.
, boste videle.
Jaz komaj čakam na 21. avgust, ko imam prvi pregled. Me zanima, kako je stanje tam spodaj. Upam, da je vse v redu in da bo rekla, da lahko kmalu začneva delat na
.
pa šele 11.7. Zdaj pa ne vem, kaj je prvi dan zadnje M!!! In če imam M včasih na 31 dni, včasih pa na 28, je verjetno prvi dan izostanka 32 dan v mojem primeru....???
Se vedno mi je slabo.
.
Mislim, da je pa to kar zamesljiv znak, da
na daljši sprehod, me je parkrat prav fino zbodel. Ampak konstantne bolečine pa ni. Zdaj samo čakam, da se čim prej "vlije" in da bo mir.
, zdaj pa se tudi že bliža konec drugega tedna, odkar sem ponovno v službi, skupaj so to že 4 tedni. Čas tako hitro beži, da kar ni za verjeti.
in boja za
No moja tašča mi govori odkar nimam fešte da sem noseča,mi šloga v kafetu in je rekla da sem,sam jst vem da nisem in me verjetno samo ti prekleti hormoni j
jo. NO do naslednjega tedna je še daleč,sam ni druge kot čakat.