krtekxx
|
Sonchek, srečno pri tvojem posegu, držimo pesti, da bo to pripomoglo k temu, da se poštima. Tinaaja, vsi vemo, kako so ure čakanja na novice lahko dolge, obljubimo, da ti jih bomo poskušali skrajšati. Pika, nobene bakterije mi niso ugotovili; doslej niso ugotovili NIČ. Klarissa, doslej so določili pri obema kariotip ter meni delali preiskavo na antifosfolipidni sindrom (po 4.SS), po 3.SS so mi odstranili pregrado. Moja G mi je ob zadnjem obisku (kjer smo ugotovili 5.SS) dala napotnico za preiskavo diabetesa ter napotnico za endokrinologa - izključitev hormonskih motenj, pregled ščitnice ipd.. Dr. Premru-Sršen je priporočila ponovno opravljanje preiskav za antifosfolipidni sindrom (menda ni nujno da vedno pokaže pozitiven rezultat) ter preiskave za trombofilijo (povečano nagnjenje k tvorjenju krvnih strdkov). Tko, mislim, da nisem nič spustila. Lana38, razumem ja, da se velikokrat ne da pometati stvari v predal ko bi želel. Jaz imam k sreči službo, kjer si sama diktiram urnik in marskikakšno stvar naredim doma. Meni tud gre na živce, ko moram h kakemu dohtarju, da moram iz službe, planiraš da te ne bo 2 uri pol se pa zavleče na pol dneva... Lana, še to sem ti hotela napisati, da tudi jaz po UPN nisem zanosila prav takoj, čeprav sem v prejšnjih nosečnostih zanosila po 1 ali 2 ciklusih poskušanja. Mogoče pa je v nas kak obrambni mehanizem, ki preprečuje, da bi telo tako takoj po neki daljši nosečnosti obremenili že kar z novo nosečnostjo. Zdej pa veselo na delo da teh približno 8 ur +/- čimprej mine. LP
|