Aurora 28
|
Živjo punce! Najprej dobrodoščica tebi Micla! Sorry, ker se vam nisem prej oglasila, ampak z mojim rihtava stanovanje, in je noro. Komaj čakam, da se bo že malce videla ta prava oblika-v ta pravi barvi. V petek imam dopust in grem na odščip, drug četrtek pa v Trbovlje na pregled. Sonchek popolnoma te razumem in vem, da ti je hudo. Da si vsa obupana in da se ti na trenutek zdi, da bi vrgla puško v kozuro z delanjem , ker moraš dati vse to čez. Ampak to je normalno, da imaš takšno mnenje, saj bo bolje. Ampak drugič ko greš na hister. pa reči, da zahtevaš narkozo, pa ne morejo se tk iti, pa smo ja živa bitja. Groza, kaj se vse dogaja. Pošiljam ti in upam, da bodo pregnali te slabe misli stran in ti dali pozitivno mišljenje in voljo. Držim pesti zate! Raho! Svetujem ti, da se greš pokazati na pregled, ker če imaš krče in če te še vedno boli po abraziji, to pomeni, da obstaja možnost, da niso vse odstranili iz maternice. To pa lahko privede do vnetja maternice, kar ni hec. namreč ravno meni se je zgodilo, da mi niso vse odstranili iz maternice in sem v nekaj dnevih dobila hudo vnetje maternice in sem morala takoj začeti jemati antibiotike. Ker pa so antibiotiki porušili floro v nožnici, sem še fasala vnetje nožnice. Mislim,začaran krog. Pojdi in naj te še enkrat UZ pogledajo!!! Žalostno je kaj vse moramo prestajati. Tinaaja en velik zate in tvojega . Manj, ko v življenju kompliciraš, več ti lahko življenje ponudi. (neznan avtor)