Milamay
|
Par dni me ni gor, pa sem imela cel roman za prebrat - kar 9 strani!!! Pridne, ni kaj!! Vidim, da so med nami nove - SUPER!!! Liona, čestitke, drži se, stiskamo pesti za tvojo malo pikico in seveda vse upamo, da se ti kmalu pridružimo. Sonchek - mislim, da moram tudi tebi čestitati!! Ko boš kaj več vedela, pa nam seveda javi. Pri meni nič novega, naslednji teden bo O, a bo mož bolj malo doma, ker bo ves dan odsoten, samo zvečer bo hodil domov spat ... Kaj pa vem?! Ponovadi sem zvečer že čista koma, v službi je gužva, doma me čaka naš mali 2 in pol letnik, ko ga zvečer spraviva spat, pa še mene čaka gora dela za službo za naslednji dan. Tako da noben dan ne pridem do postelje pred 23. Tako grozno sem utrujena. Ne vem, kaj je krivo temu. Počutim se, kot bi me dajala spomladanska utrujenost ali pa morda obstaja tudi jesenska?! Tako, močno upam, da kmalu še katera zagleda . Vse, ki ste noseče, nam vlivate upanje, da bo tudi nam ostlaim kmalu uspelo. Zdaj pa moram spat, ker komaj gledam. Lahko noč
|