Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, pogumno v nov boj.
pri vas? Sej smo nekje skupaj v dnevih O, je tko? Pri meni je vse skupi bolj švoh, ker po vsem kar se mi dogaja v službi, nisem sploh na volji za nič. Bomo vidli, če smo vseeno polovili kakšne ugodne trenutke.
Kljub diagnozi, ki je razlog za tvoje ss, je izkusnja enako tezka. Zdaj mislim da sibas na dopust - UZIVAJTA!
poskodoval nogo in bo bogi doma, ker ne more nic sportat. Liona, cestitam za prvi pregled in srecno naprej.
samo muckala zvečer, pa mi je bilo kar lažje pri duši. Bomo videli, kaj bo prinesel Klomifen.
.
,sem še tolko bolj občutljiva.Komaj čakam da pride
.
, pol pa samo se, da super, da hvala, da sem povedala tok zgodaj, kaksni so plani.. no the best.. jaz sem se pa tok bala... tok sem happy..
!!!Čez pol ure grem na malco,komaj čakam!Zjutraj me telefon ni zbudu in sem zaspala 5 min v službo.Problem pa je,da nisem spila
.Zdaj komaj gledam.Bom zdaj nadoknadla med malco.Imam pa tudi eno grdo razvado:
Ko sem zvedla da sem
sem nehala.In zdaj spet začela.Moja rutina je zjutraj čik in kavica,pol se lahko zame dan začne.Vem da ni prav,prosim vas punce ne me skregat
!