bobek05
|
Kje pa hodite vse? Mi smo glede prehladov vsi boljši. Verjetno jaz še največ kašljam in smrkam, čeprav mislim, da sem se zvlekla iz najhujšega. V službi je velika gužva (kdaj pa ni? ), ampak december je res tak mesec (to boste tiste, ki delate v vrtcu še najbolje vedele), ko se toliko stvari dogaja, da komajda spremljaš potek vseh dejavnosti - no, jaz jih spremljam za 2 vrtca, zato je še toliko bolj zanimivo.. Dobra stran pa je, da grem na 2 novoletni fešti. Z malim imamo še vedno probleme s spanjem. Počasi mi že zmanjkuje idej, ker čisto vse ignorira. Ne gre z lepa, ne gre z grda - ne ostane v postelji pa če se postavim na trepalnice. Ne vem več kaj naj... Mislim, naj ga dajem spat ob 21h ali še kasneje??? Potem pa so problemi zjutraj za vstat. Jezi me, ker mi načenja živce, ker se vsak dan borim z njim in svojo potrpežljivostjo. Po riti ne bo dobil, ker tega ne zagovarjam, ampak vse ostalo smo že sprobali. In niti pod razno ne bom spet začela hodit z njim spat. Molim, da je samo obdobje, ker si ne znam predstavljat, da bi tole trajalo v nedogled, večer za večerom